30 år.

Hvor frossen mad herhjermme ofte er noget, hvor mange hellere fnyser end lægger i fryser, så forholder det sig tydeligvis anderledes visse steder i Japan.

Her har CNN fundet frem til en producent af - og nu skal du holde tungen lige i munden - oksekødskroketter af det eftertragtede Kobe-kød.

De frosne kroketter er så populære, at hvis man vil have fingrene i en pose, ja, så er der simpelthen 30 års ventetid.

De stammer fra Asahiya, en familiedrevet slagterforretning i Takasago i det vestlige Japan.

De omtalte kobekødskroketter har været på markedet siden efter 2. Verdenskrig, men det var først i begyndelsen af det 21. århundrede, at det stak helt af for de små friturestegte kartoffel- og oksekødsperler.

Kroketterne, de kalder 'ekstreme kroketter', blev lavet for at lokke kunder i butikken, der forhåbentlig efterfølgende ville springe i dyrere produkter.

Men de fandt ud af, at de simpelthen var så gode, at det er stukket helt af.

Den lille slagterforretning producerer nu omkring 200 af kroketterne om dagen, og med 30 års ventetid er der lange udsigter, hvis du vil prøve dem.

Det kræver tålmodighed og en vis fremsynethed.