Hunden Quasimodo har angiveligt en lidelse, som kun 12 andre hunde også lider af.
Hunden Quasimodo har angiveligt en lidelse, som kun 12 andre hunde også lider af.

Schæferhunden Quasimodo er opkaldt efter hovedfiguren i 'Klokkeren fra Notre Dame'. De har nemlig begge problemer med ryggen.

Hunden som du kan se på billederne hedder Quasimodo og er tre år gammel. Organisationen Secondhandhounds i Eden Prairie i Minnesota, USA, tager sig af hunden. Det skriver blandt andet CNN.

dffd

hund

'Quasi' er angiveligt helt speciel, da kun 12 andre hunde skulle lide af den samme tilstand som ham. Han lider af 'short spine syndrome', der blandt andet betyder, at han ikke kan dreje hovedet. Men det påvirker ikke umiddelbart hunden.

»Han bevæger sig fint og ved præcis, hvordan han skal krybe sig ned i ens skød,« siger Sara Anderson, der arbejder for Secondhandhounds, som i skrivende stund tager sig af hunden med det specielle udseende.

Her ses et røntgenfoto af hundens rygsøjle.

»Han er måske ikke lige så køn, som mange andre hunde, men hans hjerte og sjæl skinner gennem, og det gør ham til et af Guds smukkeste væsner, siger hun.

Her ses den søde hund.

Målet er dog at få ham adopteret, og der har været mange beskeder til organisationen, men foreløbigt kommer det ikke til at ske. Lige nu handler det om, at få ham til at blive helt rask, og så skal han adopteres.

Klik her for at se Quasimodos egen Facebook-side.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.