Syriske flygtninge mødte lørdag op ved hovedbanegården i Köln for at vise, at de er imod episoden fra nytårsaften, hvor omkring 1.000 personer forulempede kvinder i byen. Med sig havde demonstranterne blandt andet roser og bannere med budskaber.
Syriske flygtninge mødte lørdag op ved hovedbanegården i Köln for at vise, at de er imod episoden fra nytårsaften, hvor omkring 1.000 personer forulempede kvinder i byen. Med sig havde demonstranterne blandt andet roser og bannere med budskaber. Foto: PATRIK STOLLARZ

Syriske flygtninge var lørdag mødt op i Köln for at demonstrere mod episoden nytårsaften ved byens hovedbanegård.

I Köln var mange mennesker samlet for at vise, at de bestemt ikke går ind for at bruge vold, skriver Daily Mail.

Ved byens hovedbanegård demonstrerede flygtninge fra Syrien. De ville vise verden, at de tager afstand fra de overgreb, der fandt sted nytårsaften, hvor omkring 1.000 mennesker hovedsageligt med nordafrikansk eller arabisk baggrund menes at have gramset og overfaldet kvinder.

urn:newsml:dpa.com:20090101:160105-99-714140

MS

De mange fremmødte flygtninge fra Syrien havde medbragt bannere og blomster. På bannerne havde de blandt andet skrevet, at de respekterer tyske værdier, og at de er imod sexisme og racisme.

REUTERS/Wolfgang Rattay

Demonstranterne havde også medbragt bannere, hvor de blandt andet skrev, at de er imod sexisme.

Og roserne, som syrerne havde med, blev givet til forbipasserende kvinder, som også fik et smil med på vejen af demonstranterne.

Flygtninge fra Syrien gav blomster til forbipasserende under lørdagens demonstration mod episoden nytårsaften ved byens hovedbanegård.

De forbipasserende fik både en rose og et smil med på vejen.

De mange demonstranter og forbipasserende på Kölns hovedbanegård fik også et stykke musik med på vejen.

For den syrisk-palæstinensiske pianist Ayham Ahmad, der har modtaget Beethovens Internationale Pris for Menneskerettigheder, Fred, Inklusion og Kampen mod Fattigdom, spillede musik under demonstrationen.

Den prisvindende pianist Ayham Ahmad, der er syrisk-palæstinenser, spillede musik under demonstrationen.

Se flere billeder fra demonstrationen lørdag, hvor syriske flygtninge viste, at de tager afstand fra episoden nytårsaften i Köln.

REUTERS/Wolfgang Rattay

REUTERS/Wolfgang Rattay

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.