Den danske sangerinde Medina udsættes nu for et hårdt angreb, efter hun i Clement Kjersgaards talkshow 'Vi ses hos Clement' på DR udtalte sig om Danmark og danskernes kurs over for flygtninge.

Her udtalte sangerinden sig bl.a. om en tur på Kos sidste år, hvor hun ikke mødte en eneste flygtning, der gerne ville til Danmark. Det 'rammer mig så hårdt' og det skal 'simpelthen laves om', udtalte Medina.

En indstilling, der har fået bloggeren og filosoffen Eva Agnete Selsing til tasterne. Under overskriften 'Medinas flygtninge-bling', tordner Selsing:

'Medina er med andre ord præcis så ligeglad med den vold, der følger med indvandringen, som den gennemsnitlige kulturradikale. Altså, iskold over for voldtægterne, overfaldene, røverierne og den generelle forråelse, der breder sig på kontinentet,' skriver hun på sin blog i Berlingske.

Det er ikke første gang Eva Agnete Selsing skriver kontroversielt. For et år siden vakte hende blog debat, da hun koblede de få lave huspriser i Nordsjælland sammen med de områder, hvor der var indvandring.

'Huspriserne er lave i alle de områder, der er berørt af kulturimpulserne fra steder som Egedalsvænge i Kokkedal og Nivåhøj i Nivå,' skrev hun bl.a.

Læs hele bloggen fra sidste år her.

Denne gang er problemet, ifølge Selsing, at kendisser som Medina forsøger at 'se god(t) ud' ved at moralisere i den aktuelle flygtninge- og migrantkrise.

'For sangeren, såvel som for de øvrige migrantvenner, handler det ikke om at gøre noget godt – så havde man jo som minimum sat sig ind i konsekvenserne af den politik, man forlanger – men om at se god(t) ud.'

'Der går jo ikke en dag uden en kendis, der siger det samme som Medina. I Mediedanmark må man gerne moralisere, selv om ens egen moral er mere hullet end den barnagtige logik, den fremsættes med. Man må også godt udskamme andre, mens man selv er skamløs. Bare man tramper på de rigtige', skriver Eva Agnete Selsing i sin aktuelle blog på Berlingske.

Medina har også tidligere udtalt sig i en hård tone i forbindelse med flygtningedebatten. I radioprogrammet 'Pressen på P3' angreb en tydelig berørt sangerinde sidste år landets udlændinge- integrationsminister Inger Støjberg (V).

'Det er så forfærdeligt, at medierne i verden samler op på historier som hende idioten, der har lavet de der artikler i en libanesisk avis,' sagde Medina med henvisning til annoncerne i fire libanesiske aviser, der skal få asylansøgere til at gå uden om Danmark.

Læs artiklen her.

Medina var sidste år på Kos og har efterfølgende indgået et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp. Det betyder, at hun nu skal til Uganda og prøve at bo i en lejr. Målet er bl.a. at få flere til at bekymre sig om flygtninge.

Du kan høre hele udsendelsen 'Vi ses hos Clement' her.