Connor Rensch tabte halvdelen af sin egen kropsvægt. Men det hurtige vægttab gav hende stærkmærker. Dem er hun dog stolt af.
Connor Rensch tabte halvdelen af sin egen kropsvægt. Men det hurtige vægttab gav hende stærkmærker. Dem er hun dog stolt af.

Fra lårene og op langs maven smyger de sig på hendes krop. Strækmærkerne. Men for Conner Rensch er de ikke noget at være flov over. I stedet viser hun dem gerne frem. For de er beviset på, hvor langt hun er kommet.

Conner Rensch fra Nebraska voksede op med en sød tand. Og en glæde ved at føle sig mæt.

I skolen mobbede de andre elever hende. Kaldte hende 'grim' og 'fed'. En dag skrev en pige til hende, hun lige så godt 'kunne tage livet af sig selv'. Det fik hende kun til at trøstespise endnu mere.

angela

Da hun vejede mest, viste tallene på vægten omkring 120 kilo. Hun var 18 år dengang. Der gik det op for hende, at noget måtte ændre sig. Hun opsøgte en ernæringsekspert og en personlig træner, da hun begyndte på universitet.

Artiklen fortsætter under billedet.

angela

Hurtigt begyndte kiloene at rasle af hende. Men med det hurtige vægttab fulgte strækmærkerne. Især på hendes mave. Hun skammer sig dog ikke over dem og forsøger ikke at skjule dem.

Det fortæller den i dag 26-årige Conner Rensch til DailyMail.

»Jeg er så stolt af mine ar og strækmærker, for de fortæller min historie og viser, hvor langt jeg er kommet,« siger hun.

sadsssss

Tilmeldte sig bikinikonkurrence

Da hun efter nogle år nåede ned på sin ønskevægt på 65 kilo, samlede hun alt sit mod til sig og tilmeldte sig '2015 World Beauty Fitness And Fashion'-konkurrencen. I konkurrencen skulle hun for første gang nogensinde have en bikini på.

»At vise billeder af mig selv online var skræmmende, og jeg troede aldrig, jeg ville deltage i en bikini-konkurrence, men det største, jeg oplevede under mit vægttab, var oplevelsen af, at jeg kan gøre, hvad jeg sætter mig for. Det var første gang, jeg havde en bikini på, og jeg viste folk, at jeg er stolt af, hvad jeg har gjort,« siger hun til DailyMail.

Artiklen fortsætter under billedet.

Da hun under konkurrencen gik ud på podiet i bikinien, blev billeder fra hendes fortid vist på storskærmen bag hende. Foran hende sad hele hendes familie - og dommerne.

Hun endte med at vinde konkurrencen.

Fie

'Stolt af den pige, jeg var'

Siden delte hun sin historie på det sociale medie Instagram, hvor hun er blevet en inspirationskilde for de godt 37.000 følgere, hun har.

»Når jeg ser billeder af mit tidligere jeg, bliver jeg ked af det, når jeg husker, hvordan jeg havde det dengang,« siger Conner Rensch og slutter:

»Jeg kæmpede med depression og søgte trøst i mad. Men jeg er også stolt af den pige, jeg var.«

pix

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.