Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De var ellers hårdt ramt af oversvømmelser i den indiske delstat Karale. Flere var omkommet under de massive jordskred, der fulgte med den megen regn.

Men der var også plads til smilebåndet midt i al armodet.

Billeder af dette par, der måtte sejle frem til deres eget bryllup i en kæmpe kogegryde, ned ad de oversvømmede gader, det gav et øjebliks trøst til dem, som ellers var helt ødelagt af den megen regn. Det skriver BBC.

Brudeparret Akash og Aishwarya havde bestemt sig for, at de ikke ville lade vejret ødelægge deres største dag i landsbyen Thalavady i delstaten Kerala i mandags.

Akash og Aishwarya bliver gift i et tempel.
Akash og Aishwarya bliver gift i et tempel.
Vis mere

Billeder af parret, der begge arbejder som sundhedsarbejdere, i 'båden' blev senere delt på de sociale medier.

Ellers har vejret ikke været med befolkningen i Kerala. Den har bragt seriøse oversvømmelser og dødelige jordskred med sig.

Floder er gået over deres bredder. Broer og veje er blevet ødelagt. Nogle steder er hele byer og landsbyer blevet afskåret fra omverdenen.

Der var også sket oversvømmelser ved Akash og Aishwaryas bryllup. Det foregik i et lille tempel i Thalavady, og munkene dér havde indvilget i at gennemføre ceremonien alligevel.

Parret lånte en kogegryde af aluminium fra et andet lokalt tempel. Og så bad de nogle venner om at skubbe dem igennem de oversvømmede veje.

»Det blev et bryllup, som vi aldrig havde forestillet os,« sagde bruden Aishwarya til nyhedskanalen Asianet.

Andre læser også