Politiet har nu identificeret den kvinde, der fredag blev dræbt og ædt af en fire meter lang alligator i Largo i Florida.

Det drejer sig om den 41-årige Sabrina Peckham.

Resterne af hendes krop blev fundet i gabet på alligatoren.

Det skriver Sky News

På Facebook skriver Peckhams datter, Breauna Dorris, om moderen:

»Min mor var en del af nogle hjemløse, der havde slået sig ned i et nærliggende skovområde. Hun er formentligt gået til eller fra sin campingplads nær kanalen i mørke, og alligatoren har angrebet og ædt hende.«

Breauna Dorris vil gerne aflive enhver snak om, at hendes mor skulle have provokeret alligatoren, hvilket flere har skrevet i kommentarsporet på sociale medier.

»Det har min mor på ingen måde gjort. Uanset hvordan det er sket, så er der ingen, som fortjener at dø på denne måde,« skriver hun.

Datteren har nu oprettet en GoFoundMe-såde, så der kan blive betalt for moderens begravelse.

En lokal indbygger ved navn Jamarcus Bullard forklarer ifølge The Guardian, at han fredag passerede gennem området, da han spottede alligatoren.

»Jeg smed en sten mod alligatoren for at se, om det virkelig var en alligator. Det viste sig, at den havde fat i den nedre del af et menneskes overkrop, som den så trak under vandet,« siger han.

Andre lokale udtaler, at det for dem er overraskende, at der viste sig at være en alligator i området.

Largo ligger vest for storbyen Tampa.

Der lever mere end en million alligatorer i Florida.

Over de sidste ti år har der i gennemsnit været otte uprovokerede alligatorbid, som har krævet lægehjælp, på mennesker om året.

The Guardian skriver desuden, at der på tværs af USA hvert år rapporteres om seks tilfælde, hvor et menneske er blevet slået ihjel af en alligator.