En ukendt køber har investeret en halv milliard kroner i superlejlighed på Manhattan, som designer Thomas Juul Hansen har indrettet.

Det skriver New York Post.

I New York er der netop blevet betalt et beløb for en lejlighed, der ville give ejendomsmægler-programmet 'Hammerslag's deltagere åndenød og hjertebanken. 525 millioner kroner er blevet betalt for penthouse-lejligheden på Manhattan, der er skabt af den New York-bosiddende designer Thomas Juul Hansen. 

En person hvis identitet er ukendt har betalt 90 millioner dollars (525 millioner kroner) for en kæmpe lejlighed i en bygning, der er ved at blive opført, afslører kilder over for avisen. .Superlejligheden ligger i bygningen One57, der er under opførelse. For beløbet medfølger et badekar i italiensk marmor og køkkenskabe i ibenholt. Det legendariske koncerthus Carnegie Hall er i spytklatsafstand fra domicilet.  

Og det er ikke hvem som helst, der har fået den store opgave at designe det urbane palads. Siden Thomas Juul-Hansen fik sin kandidatgrad fra topuniversitetet Harvard i 1988 har han haft blandt andre hiphop-impresario Damon Dash, restaurantmogul Jean-George samt andre af New Yorks spidser i sit kundekartotek.  
 
Den hidtidige rekord for boligkøb i New York har været 88 millioner dollars (cirka 513 millioner kroner) og besiddes af en russisk milliardær, der købte en kostbar penthouselejlighed ved Central Park til sin datter.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Thomas Juul-Hansen selv.