For to uger siden bragte BT en artikel om to nordjyske kvinder, der var taget til Malaga med drømmen om et fedt job og en lækker lejlighed. De endte i stedet i en beskidt lejlighed, men det har TM Partner rettet op på, og efter BTs henvendelse bliver de ansatte nu indkvarteret på hostels.

Da BT havde TM Partners direktør, Bjarke Andersen, i røret 4. november beklagede han, at to nordjyske kvinder på 19 og 20 år havde haft en uheldig oplevelse med telemarketing-firmaet.

De havde glædet sig til et job hos TM Partner i Malaga og set frem til at bo et lækkert sted. Men synet der mødte dem i den spanske storby var langt fra, hvad de havde regnet med.

Ødelagte stole, gamle plastflasker og beskidte lagner på gulvene viste billederne, som de fortørnede kvinder havde taget ved ankomsten til lejligheden på Calle Cura Merino 7.

De to nordjyske kvinder endte i lejligheden, hvor beskidte lagner flød på gulvet. Også det scenarie oplevede flere andre personer, der tidligere har været ansat hos TM Partner i Malaga, fortæller de til BT. I fremtiden bliver medarbejderne tilbudt at bo på hostel.
De to nordjyske kvinder endte i lejligheden, hvor beskidte lagner flød på gulvet. Også det scenarie oplevede flere andre personer, der tidligere har været ansat hos TM Partner i Malaga, fortæller de til BT. I fremtiden bliver medarbejderne tilbudt at bo på hostel. Foto: Privatfoto
Vis mere

Men det syn kommer TM Partners ansatte ikke til at møde i fremtiden. Firmaet har nemlig ændret praksis, skriver TM Partner på sin Facebookside. De har opsagt sine firmalejligheder, en uge efter at BT første gang snakkede med Bjarke Andersen.

Efter BTs artikel den 26. november kom der dog flere henvendelser fra tidligere medarbejdere, der havde været igennem lignende oplevelser i lejligheden på Calle Cura Merino 7.

Og Bjarke Andersen erkender fuldt ud over for BT, at det ikke er godt nok, at nogen har haft sådan en oplevelse. Derfor har firmaet valgt at indkvartere personalet på et hostel, så de er 100 procent sikre på, at det ikke sker igen.

Der er altså taget hånd om problemet, og da TM Partner allerede har reageret på det, får det ikke direktøren til at træffe nye beslutninger. For problemet er løst, fortæller Bjarke Andersen til BT.

Sådan så badeværelset ud, da to nordjyske kvinder på 19 og 20 år ankom til lejligheden på Calle Cura Merino 7 i Malaga. Flere tidligere medarbejder fortæller, at de også har boet samme sted, og at lejligheden også var beskidt, da de ankom.
Sådan så badeværelset ud, da to nordjyske kvinder på 19 og 20 år ankom til lejligheden på Calle Cura Merino 7 i Malaga. Flere tidligere medarbejder fortæller, at de også har boet samme sted, og at lejligheden også var beskidt, da de ankom. Foto: Privatfoto
Vis mere

Selvom det i direktørens verden er utilfredsstillende, at nogle har haft en dårlig oplevelse med TM Partner, så glæder han sig trods alt over de positive kommentarer, der også er kommet til BTs opslag i kølvandet på artiklen.

»Kommentarerne viser tydeligt, at langt de fleste mennesker, der kommer igennem forløbet er tilfredse. Men en utilfreds medarbejder er en for meget, og jeg er ked af, at nogen har haft en dårlig oplevelse,« siger direktøren til BT.

Lejligheden blev også beskyldt for at ligge i et slumkvarter i den spanske by. Det afviser Bjarke Andersen dog. Han mener, at kvarteret blot er noget andet end den danske standard. Med Google Streetview nedenfor kan du selv udforske området af Malaga.