'Heksebarnet' Hope er i massiv bedring efter danske Anja Ringgren Lovén tog ham under sine vinger. I næste uge skal han opereres for hypospadi.

Verden var fuld af sympati for den to-årige afrikanske dreng, der var blevet efterladt for at dø, da nødhjælpsarbejderen Anja Ringgren Lovén fandt ham. Hope var blevet udstødt, da hun skulle være barn af en heks, og derfor ville ingen have med ham at gøre.

Billederne af den udmagrede dreng gik verden rundt i februar, og det samme gjorde billederne af en meget raskere og sundere Hope i starten af marts.

Selvom Hope nu har det meget bedre, end da Anja Ringgren Lovén fandt ham, så har han stadig besvær. I en Facebook-opdatering lørdag skriver nødhjælpsarbejderen, at Hope lider af en medfødt sygdom - hypospadi.

»Hypospadi er en medfødt tilstand, hvor man har et ufuldstændigt udviklet urinrør. Urinrørsåbningen munder forkert på forskellige steder langs undersiden af penis, pungen eller i mellemkødet. Denne medfødte tilstand har lægerne opdaget ved Hope, og han skal derfor opereres i næste uge,« skriver Anja Ringgren Lovén.

Det skulle dog ifølge Anja Ringgren Lovén være en harmløs operation, og Hope skulle derfor hurtigt være frisk igen efter operationen. Hope nyder livet, hvor han bor på et børnehjem sammen med 35 'søskende'.

Anja Ringgren Lovén sagde sit job som butikschef op i 2012, hvorefter hun startede nødhjælpsorganisationen DINNødhjælp.

Se billeder af den friskere Hope herunder.