En 38-årig færing er blandt de sårede efter terror-angrebet i Bruxelles tirsdag.

Den sårede er dansk statsborger, oplyser Head of Mission hos The Mission of the Faroes to the European Union Kate Sanderson til eb.dk.

Ifølge avisens oplysninger skulle manden have befundet sig i metroen, da han blev såret.

Tirsdag eftermiddag har terrororganisationen Islamisk Stat (IS) taget ansvaret for terrorangebet, der tidligere på dagen ramte den belgiske hovedstad.

Klokken 8.23 ramte den første eksplosion Zaventem-lufthavnens afgangshal og kort tid efter eksploderede der angiveligt endnu en bombe i terminalen.

Mindst 14 blev dræbt ved angrebet og 81 meldes såret.

Det forlyder endvidere, at gerningsmændene skulle have åbnet ild kort før eksplosionerne i lufthavnen. Dette er endnu ikke bekræftet.

Godt en time efter blev metrostationen Maelbeek i centrum af Bruxelles ramt af eksplosion. Her meldes der om 20 dræbte og adskillige sårede.

Internationale nyhedsbureauer rapporterer, at mindst 34 er døde og 187 personer skal været såret efter eksplosionerne i den belgiske hovedstad.

Det belgiske politi offentliggjorde for kort tid siden et billede af tre mænd, der menes at stå bag angrebet på lufthavnen.

To af mændene skulle angiveligt have bragt deres selvmordsbomber til sprængning, mens den sidste mand ifølge flere medier stadig er på fri fod. Dette er dog ikke bekræftet fra officiel side.

 

Opdateres...