Det britiske medie Daily Mail hånede skuespilleren Geoffrey Owens, da et billede, hvor han arbejdede bag kassen i en Trader Joe’s, dukkede op. Nu er han blevet tilbudt et skuespillerjob af Tyler Perry.

Daily Mail delte historien under overskriften: ‘From learning lines to serving the long line’, som betyder: 'Fra at lære replikker til at servere for lange køer´, og bruger dobbeltbetydningen af ordet ‘line’ til at udpensle prestige-faldet fra skuespiller til kasseassistent.

Historien eksploderede på de sociale medier, efter FOX News delte deres version på Twitter.

Men skuespillere og fans var hurtigt ved tasterne, hvor de tog skarp afstand fra mediernes nedladende kommentarer til Owens jobsituation.

Fagforeningen, The Screen Actors Guild, roste Geoffrey Owens under #ActorsWithDayJobs for at forsørge sig selv og sin familie mellem skuespillerjobs.

Flere skuespillere var også ude på de sociale medier og fortælle om de jobs, de tager mellem skuespilleropgaverne for at få hverdagen til at løbe rundt.

Skuespilleren Chris Rankin, som spillede Percy Weasley i Harry Potter serien, delte, at han arbejdede i et køkken efter optagelserne var afsluttet.

På trods af tilbuddet om et skuspillerjob, så siger Owens til Page Six, at han ikke ville være tryg ved at tage et job på denne måde, men at han gerne tager mod auditions.