Lyt til artiklen

Den verdensberømte skuespiller Charlie Sheen er blevet løsladt igen, efter han fredag blev anholdt på det amerikanske skisportssted Aspen og sigtet for vold.

Den berygtede Hollywood-stjerne Charlie Sheen har ellers lige fået tvillinger med sin kone Brooke Mueller, som han blev gift med for 19 måneder siden.Men nu tyder alt altså på, at han brugte 1. juledag på at overfalde hende.

- Carlos Irwin Estevez, også kendt som skuespilleren Charles I. Sheen, blev bragt til Pitkin County Colorado-fængslet for at blive noteret og fængslet oven på at være blevet anholdt af Aspens politi, siger Jeff Lumsden, der er talsmand for politiet.

Politiet vil ikke bekræfte, at Charlie Sheen er blevet sigtet for hustruvold. Men Hollywood-medier skriver, at anholdelsen sker på baggrund af et optrin i hjemmet mellem Sheen og Brooke Mueller.

Senere blev Charlie Sheen løsladt mod en kaution på 45.000 kroner og skal møde igen i retten 8. februar.

Det er ikke første gang, Charlie Sheen er på kant med loven. Hans forhold til sin tidligere kone, Denise Richards, har også været præget af anklager om hustruvold, og han har desuden også anmærkninger for lovovertrædelser om euforiserende stoffer og prostitution.

Karrieremæssigt har Sheens liv ellers været en optur den seneste tid, især takket være hans rolle i den populære tv-serie "Two and a Half Men", der har gjort ham til en af de bedst betalte komikere på verdensplan.