Bruce Springsteen er som bekendt hovednavnet til næste måneds Roskilde Festival. Men hvis du ikke er til støvet eller måske pjaskvåd dansk festivalstemning eller hvis du bare ikke kan få nok af 'The Boss', så er der gode nyheder: 'Born in the USA'-legenden kommer nemlig tilbage til Danmark i maj, næste år.

Dén eksplosive nyhed har BT fra en meget pålidelig kilde i den danske musikbranche.

Og vedkommende, der ikke ønsker sit navn offentliggjort, kan fortælle, at forårskoncerten kommer til at finde sted i Parken i København.

Det bliver ligesom på Rokilde Festivalen den verdensomspændende koncertarrangør Live Nations, der står bag Bruce-braget i Parken. Men her holder man forståeligt nok kortene tæt på brystet. Og på spørgsmål fra BT, svarer presseansvarlig Jesper Christensen:

- Vi kender endnu ikke til Bruce Springsteens planer for 2013.

På Bruce Springsteens egen hjemmeside www.backstreets.com er turneplanerne kun offentliggjort frem til september i år, hvor Boss'en giver hjemmebanekoncert i New Jersey.

Men for stjerner af Springsteens kaliber er det helt almindeligt at lægge planer mindst et år frem.

Og ifølge BTs kilde er der 'ingen tvivl'.

Forud for den verdensomspændende turné, der altså fører Bruce til Damark hele to gange, har rock-legenden udgivet endnu et velanmeldt album 'Wrecking Ball', der også toppede alverdens hitlister.

Både album og turné er iøvrigt også Boss'ens første uden sin musikalske partner, saxofonist og sjælebror Clarence Clemons.

Den legendariske E-Street Band-musiker døde 18. juni sidste år.