En video, som viser en særdeles aggressiv og nedladende chef, der fyrer en af sine ansatte foran flere af virksomhedens medarbejdere, er dukket op på Youtube. Begge parter har sagsøgt hinanden, og sagen skal derfor afgøres i retten.

Det skriver amerikanske New York Daily News

»Fuck ud af mit firma!«

Der blev på ingen måde lagt fingre imellem, da en række medarbejdere i et amerikansk lånefirma tilbage i 2012 ufrivilligt blev vidner til en yderst ubehagelig og personlig afskedigelse af en deres kollegaer.

Det ubehagelige optrin gik ud over Greg Stern, der ikke nok med at han mistede sit job i firmaet Yellowstone Capital, også måtte tage til takke med en voldsom og personlig tilsvining fra sin chef David Glass.

I videoen, der tilsyneladende er optaget af en af firmaets andre medarbejdere på en mobiltelefon, kan man høre, hvordan David Glass både kommer med nedladende kommentarer til Greg Sterns vægt, og efterfølgende truer med at ringe til politiet, hvis ikke han omgående forlader lokalet.

Årsagen til den voldsomme fyring er, at Greg Stern angiveligt skulle have raget hele 600.000 amerikanske dollars til sig, som tilhørte Yellowstone Capital, der lever af at yde lån og kapital til andre virksomheder.

David Glass har dog selv en noget blakket fortid, og måtte selv affinde sig med en fyreseddel fra firmaet Jasper Capital som han tidligere arbejdede for som børsspekulant tilbage i 1990’erne.

Beskyldninger om insiderhandel førte dengang til, at David Glass fik sparket, og hans spektakulære afgang gav oven i købet inspiration til Hollywood-filmen ’Boiler Room’ fra 2000, med blandt andre Ben Afleck og Vin Diesel i hovedrollerne.

Mens Yellowstone Capital med David Glass i spidsen har sagsøgt Greg Stern og beskyldt ham for at ham for at have haft fingrene lidt for langt nede i firmaets kagedåse, så har den anklagede selv sagsøgt sin tidligere chef for ærekrænkende fyring.

De to kombattanter kan nu se frem til at skulle stå ansigt til ansigt i retten, men der er dog endnu ikke fastsat en endelig dato endnu.