To luksuriøse biler. Rejser til Californien, Florida og Las Vegas. Svinedyre mærkevarer fra Gucci og Tiffany. Kosmetiske operationer. Blandt andet.

I alt menes Jon og Carie Hallford at have brugt mere end seks millioner kroner på at forsøde deres liv i de seneste år.

Problemet er dog ifølge Sky News, at parret havde fået pengene udbetalt af den amerikanske stat i coronastøtte til deres bedemandsforretning Return To Nature i staten Colorado.

»Hallford-parret har misbrugt en væsentlig del af midlerne til personlige formål i stedet for at bruge dem til driftskapital for at holde liv i deres selskab,« som det lyder i anklageskriftet. 

Det var her i deres bedemandsforretning Return to Nature, at Hallford-parret opbevarede de mange fordærvede lig.
Det var her i deres bedemandsforretning Return to Nature, at Hallford-parret opbevarede de mange fordærvede lig. Foto: AP
Vis mere

Derfor blev Jon og Carie Hallford mandag fremstillet i retten, hvor de stod foran 15 sigtelser i sagen.

Og dermed ser fremtidsudsigterne kun endnu værre ud for dem.

For i forvejen har parret været omdrejningspunktet for en særdeles makaber sag, som B.T. tidligere har berettet om.

Her er de anklaget for at have opbevaret resterne af 190 fordærvede lig i deres forretning, mens kunder igennem flere år og i stedet givet de efterladte urner med andet end de afdødes aske.

I den sag står Jon og Carie Hallford over for mere end 200 anklagepunkter.

Tidligere har de to gange forsøgt at flygte til andre stater, efter at myndighederne opdagede, hvad der virkelig foregik i deres bedemandsforretning.

Derfor skal en dommer torsdag tage stilling til, om de skal forblive bag tremmer, indtil den omfattende retssag kan begynde.