Midt i en romantisk stund, hvor parret Amin Chamli og Hanaa Fanous fik taget deres bryllupsbilleder og indrammet deres kærlighed, skete det måske mindst forventelige.

De blev med ét væltet omkuld af en kæmpe trykbølge. En trykbølge, der senere viste sig at komme fra en kæmpe eksplosion.

Parret blev nemlig gift i tirsdags i Libanons hovedstad, Beirut. Her blev en eksplosion antændt på et lager, der opbevarede stærkt sprængfarligt materiale. Det var en voldsom eksplosion, der har dræbt mindst 158 og såret mindst 6.000.

Og fotografen filmede det hele. Det skriver News.com.au.

På videoen ser man, hvordan det nygifte par gør sig til og poserer for fotografen for at få det perfekte billede. De er fuldstændig uvidende om, hvad der om lidt vil ske.

Lige pludselig kan man se brudens blik stivne. Hun ser forvirret og lidt bange ud. Langt væk fra har der lydt et mærkeligt brag.

Bare to sekunder senere kommer trykbølgen.

Man kan i videoen se, hvordan trykbølgen kommer op ad gaden og til sidst rammer parret, og pludselig er bryllupsvideoen forvandlet til en gyser.

Efter et brag stivner brudens blik. Foto: Screenshot af video
Efter et brag stivner brudens blik. Foto: Screenshot af video
Vis mere

På vej i sikkerhed filmer fotografen nemlig rundt i gaderne, hvor det er tydeligt at se, at en katastrofe lige har fundet sted.

Vinduer er smadret, og der er støv overalt, skrig fra mennesker og kaos.

Og pludselig rammer eksplosionen. Foto: Screenshot fra video.
Og pludselig rammer eksplosionen. Foto: Screenshot fra video.
Vis mere

Siden har fotografen, Ibrahim Kitmitto, skrevet på Facebook, hvor han også har delt videoen, at han selv og parret er uskadte.