Politiet i Connecticut og New Jersey har indkaldt faren og broren til den formodede gerningsmand bag skolemassakren til afhøring.

USA: Kort efter drabene på de 26 personer på Sandy Hook Elementary School gik meldingerne på, at en 24-årig mand stod bag.

Men politiet mener nu, at det var den 24-åriges lillebror på 20 år, der fredag mejede 20 børn og seks voksne ned på skolen i den lille by Newton i Connecticut. Det skriver CNN.

Den 24-årige storebror, der bor i Hoboken i New Jersey, er i politiets varetægt, men er ifølge CNN ikke mistænkt i sagen.

Faren til de to, der stadig bor i Connecticut, skulle også være blevet afhørt i sagen.

Moren til den formodede gerningsmand blev ifølge CNN fundet død i sin 20-årige søns hjem i Newton. Våbnene, der blev brugt under skyderiet, blev købt af moren.

To af våbnene blev fundet ved den 20-årige mand, der begik selvmord efter skyderiet, mens et tredje våben blev fundet i en bil ved skolen.

Fredag morgen lokal tid gik en mand - formentlig den 20-årige - klædt i sort, skudsikker vest ind i den del af Sandy Hook Elementary School, der huser 0. til 4. klasse, og skød vildt omkring sig.

Motivet bag massakren er endnu uvis.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.