Et forfærdeligt uheld ramte i september den britiske stuntkvinde Olivia Jackson, som nu ikke kan undgå at få armen amputeret.

Uheldet skete i efteråret i Sydafrika, da 32-årige Olivia Jackson ramte en kamera-arm af metal under optagelserne til filmen ‘Resident Evil: The Final Chapter’.

Det kostede i første omgang den erfarne stuntkvinde to uger i koma, fordi hendes tilstand var kritisk.

Da hun vågnede igen kunne hun konstatere, at det var et yderst voldsomt uheld, hun havde været involveret i.

Hjerneblødning, flere brækkede ribben, lammelse i armen, knust skulderblad, brækket kraveben, amputeret tommelfinger og fem nerver revet ud af rygmarven, var blot nogle af de skader den 32-årige stuntkvinde var blevet ramt af, skriver Metro.

Men nu har kvinden, der også har udført halsbrækkende stunts i ‘Star Wars: The Force Awakens’, modtaget den sørgelige besked, at venstre arm ikke er til at redde. Og ansigtet har det heller ikke godt, skriver Metro.

»Mine ar i ansigtet er forfærdelige, og jeg ville ønske, jeg havde mit gamle ansigt. Men jeg er virkelig taknemmelig over at være i live,« siger Olivia Jackson til The Sun.

Det katastrofale uheld skete i september, da Olivia Jackson kørte på motorcykel uden hjelm eller anden form for beskyttelsesudstyr, da scenen krævede det.

Mens hun drønede af sted på motorcyklen fulgte et kamera hende for at få billederne i kassen. Men der var en fejl ved kameraets arm, der gjorde, at kameraet ikke blev løftet op, og Olivia Jackson smadrede ind i metalgenstanden, skriver Metro.