Lyt til artiklen

I september kom det frem, at kendisparret Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles. En skilsmisse der langt fra har været stille og rolig, og hvor der også var stor diskussion omkring, hvem der skulle have forældremyndigheden over deres seks børn. Og netop børnene er nu genstand for endnu mere brænde på bålet.

Det skriver det amerikanske medie People, der har fået indsigt i parrets skilsmissepapirer. Brad Pitt beskylder nu Angelina Jolie for at afsløre private og følsomme oplysninger, der omhandler børnene og den aftale, der er lavet omkring forældremyndigheden.

Den 21. december skulle Brad Pitt have anmodet om, at alle dokumenter vedrørende parrets skilsmisse, bliver forseglet. Særligt for at beskytte børnene. I dokumenterne fremgår det, at Brad Pitt er rasende på sin kommende eks-kone, fordi hun angiveligt skulle gå på kompromis med børnenes privatliv.Brad Pitt hævder at Angelina Jolie 'har udstillet børnene, fordi hun har offentliggjort navnene på deres terapeuter og andre professionelle, der skal hjælpe dem med det mentale,' lyder det i dokumenterne.

Yderligere hævder Brad Pitt, at Angelina Jolie 'slet ikke kan styre sig,' når det kommer til at forhindre, at følsomme oplysninger kommer ud.

Foto: VALERIE MACON
Vis mere

For nogle uger siden bad Brad Pitt om, at alle dokumenter i skilsmissesagen blev forseglet, men dengang blev anmodningen afvist.

Nu prøver han ifølge People igen, og Angelina Jolie-lejren skal nu overveje, om det er noget de vil gå med til. Ellers er det en dommer, der skal træffe beslutningen.Laura Wasser, der er Angelina Jolies advokat har tidligere fortalt, at det ikke handler om, at skuespillerinden nægter at forsegle dokumenter. Advokaten forklarer, at Brad Pitts advokat ikke diskuterede det med dem sidst, de ville have dokumenterne forseglet, og derfor nægtede de.

Angelina Jolie og Brad Pitt mødte hinanden i 2004 under indspilningerne til filmen 'Mr. and Mrs. Smith'. Parret nåede at være gift i lidt over to år, og sammen har de i alt seks børn: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh og tvillingerne Knox og Vivienne.I januar skal de to kendisser stå ansigt til ansigt i retten. Parret er blevet enige om, at Angelina skal have forældremyndigheden over børnene, men Brad Pitt ønsker øget samvær, og det er det, striden står om nu.