I et kort sekund troede hun, at hun var i sikkerhed. Voldtægtsmanden var gået. Men før hun nåede at ringe efter hjælp, tvang to mænd hende ned på asfalten. Og voldtog hende endnu en gang.

Anklageren i sagen fra Sverige tror, at de to mænd havde overværet den første voldtægt af kvinden. Da hun var alene igen, slog de også til.

Det fortæller chefanklager Henrik Olin tirsdag, efter to mænd på 31 og 39 år er blevet tiltalt for at have voldtaget kvinden. Den 31-årige er tiltalt for at stå bag den første voldtægt, mens den 39-årige mand er tiltalt for at have voldtaget kvinden den anden gang.

En tredje endnu ukendt mand holdt kvinden fast, mens den 39-årige forgreb sig på hende.

Det skriver Aftonbladet.

Nåede kun 70 meter væk

De to grove voldtægter fandt ifølge anmeldelsen fra kvinden sted den 23. august, efter kvinden havde festet på en natklub i Tosterön i Strängnäs.

Da hun forlod stedet mellem klokken 01.00 og 01.30 om natten, blev hun overfaldet og voldtaget. Efter voldtægten lykkedes det kvinden at rejse sig og begynde at gå tilbage mod Strängnäs.

Men hun nåede ikke langt.

70 meter henne ad vejen tvang to andre mænd hende endnu engang ned på jorden. Voldtægten beskrives af anklageren som 'særligt hensynsløs'.

Til sidst lykkedes det kvinden at slippe væk. Og denne gang lykkedes det hende også at få fat på hjælp. Da hun ankom med ambulance til hospitalet, kunne lægerne konstatere, at hun havde flere skader på kroppen.

På hendes tøj fandt man spor af sæd fra tre forskellige mænd.

Havde også krænket en anden kvinde

Den 31-årige mand blev identificeret, efter en anden kvinde fra natklubben stod frem. Samme aften, som voldtægten havde fundet sted, havde den 31-årige seksuelt krænket kvinden ved at trykke sin krop ind mod hendes og forsøge at kysse hende.

Den 39-årige blev anholdt sammen med den 31-årige i begyndelsen af september, efter kriminalteknikere havde matchet deres spyt og dna med den sæd, der var blevet fundet på kvinden.

En tredje gerningsmand jages endnu i sagen.

At den anden voldtægt fandt sted på samme sted og så kort tid efter den første, mener anklager Henrik Olin skyldes, at de to gerningsmænd overværede den første voldtægt.

»Det er den eneste fornuftige forklaring,« siger han til Aftonbladet.

Boede på samme asylcenter

Begge de tiltalte mænd nægter sig skyldige trods de tekniske beviser mod dem. Men de har ikke været i stand til at give en forklaring på, hvorfor deres sæd var fundet på kvinden.

Politiet mener ikke, de to tiltalte mænd kender hinanden, men ifølge anklagemyndigheden boede de to mænd på det samme asylcenter i Sverige.

Anklageren går efter at få dem begge udvist.