Amerikaneren Sherri Papini fik brændemærket et budskab på armen af sine kidnappere, inden hun torsdag morgen blev fundet i en vejkant efter tre ugers forsvinden.

Den 34-årige kvindes arm var præget af et brændemærke, som havde et budskab, fortæller sherif for Shasta County, Tom Bosenko, ifølge New York Post.

»Jeg vil tro, at brændemærket enten er en form for magtdemonstration og eller måske et slags budskab,« siger sheriffen til ABC News.

Hvad der helt præcist stod brændemærket på armen, fortæller Tom Bosenko dog ikke.

Udover budskabet på armen var Sherri Papini dækket af gule og blå mærker som følge af gentagne slag, fortalte hendes mand, Keith Papini til programmet Good Morning America på ABC News, ifølge New York Post.

Da hendes mand så hende på hospitalet, var hendes næse brækket og kroppen helt udsultet, så hun blot vejede 39 kilo, har Keith Papini fortalt.

»Hendes kendetegnende, lange, lyse hår var blevet klippet af... Hun blev smidt ud af en bil, og rundt om maven havde hun en kæde, der var bundet fast til hendes håndled. Hun havde en pose over hovedet - den samme pose, som hun brugte til at vifte efter en bil, da hun fik sin ene hånd fri.«

Den amerikanske kvinde blev fundet i en vejkant uden for Sacramento i den amerikanske delstat Californien. Hun var tre uger tidligere forsvundet under en løbetur i nærheden af hendes hjem i Mountain Gate cirka 225 kilometer fra Sacramento.

Sherri Papini fortalte politiet, at hun var blevet kidnappet af to latinamerikanske kvinder i en SUV, men senere blev der sået tvivl om, hvorvidt kidnapningen var iscenesat af hende og Keith Papini.

Mistanken om et fupnummer opstod, fordi politiet var sparsomme med oplysninger om sagen, og fordi der generelt ikke var meget information om sagen. Ifølge Keith Papini skyldes det dog ikke, at han og konen har gang i et udspekuleret svindelnummer.

»Vi er en meget privat familie, som forud for denne groteske tragedie ikke har brugt sociale medier,« siger Keith Papini, der dog efterfølgende tog de sociale medier i brug for at kunne skyde rygterne ned.

»Kærligheden til min kone tog over, og det blev hurtigt klart, at vi ville blive udstillet på en måde, som vi ikke har det godt med. Så vær søde at have hjertet med jer og forstå, hvor vi beder om at få lov at holde det her privat.«

Politiet har endnu ingen anholdte i sagen.