Denne note fandt en kvinde i sit hus, efter at hun vendte tilbage efter orkanen Sandy.
Denne note fandt en kvinde i sit hus, efter at hun vendte tilbage efter orkanen Sandy.
En note efterladt i en kvindes hus under orkanen Sandy i USA, har ført til en lille solstrålehistorie midt i alt det forfærdelige

Orkanen Sandy, der i sidste uge raserede i USA, medførte ødelæggelser i milliardklassen og har indtil videre kostet 111 mennesker livet. Men gode ting sker alligevel, selvom verden falder sammen om ørerne på folk i et helt land.

En kvinde ved navn Christine, der bor i en lille by nær New Jersey i USA, blev evakueret inden orkanen satte for godt i gang. Men da hun kom hjem, var det tydeligt at nogen var brudt ind - og endda havde efterladt en seddel.

1


- Til hvem end, der læser dette: Jeg er døende, startede den hurtigt nedskriblede seddel.
Noten viste sig at komme fra en Mike, der blev taget med af de massive vandmasser, da hans eget hus kollapsede under stormen. Mike blev fanget i det iskolde vand i lang tid, inden han nåede at flygte ind i Christines hus.

STORM-SANDY/HURRICANE


- Jeg tog nogle tæpper. Min krop er kraftigt nedkølet. Jeg tog ikke andet. Jeg tror ikke, jeg kommer til at klare den, skrev Mike på sedlen. Herefter fulgte nummeret på hans far, som han bad ejerne af huset om at ringe til, så han kunne få sin søns skæbne at vide.

Da Christine fandt noten, tog hun et billede af den og lod den gå sin gang på Facebook og Twitter, hvor den blev delt i tusindvis. En journalist fra den lokale radio opfangede historien og ringede til nummeret på sedlen til Mikes far, Tony. Og på mirakuløs vis havde 28-årige Mike overlevet og var hos sin far.

TOPSHOTS-US-STORM-SANDY-DAMAGE


Ifølge Huffington Post fortalte Mike i radioen, at han var næsten to timer i Christines hus, inden han blev reddet af en ukendt mand, som tog ham med hjem og fik ham varmet ordentligt igennem, inden han kunne komme i kontakt med en ven, som kom og hentede ham. Mike var sikker på, at han skulle dø, og har fået varige mén efter den voldsomme tur i de store, kolde bølger.

- Jeg er bange for mørke nu, siger han i radioen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.