Et foto af fem tidligere amerikanske præsidenter og popstjernen Lady Gaga har weekenden over tiltrukket sig stor opmærksomhed på sociale medier.

Det skriver The Hill og flere amerikanske medier.

På billedet ser man de fem nulevende, amerikanske præsidenter Jimmy Carter, George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush og Barack Obama sidde på række i jakkesæt, mens sangerinden Lady Gaga står klædt i hvidt bag mændene.

Billedet fik først en del brugere på det sociale medie Twitter til at undre sig, for hvorfor optrådte Lady Gaga på billedet sammen med de fem tidligere præsidenter?

'Jeg vidste ikke, at Lady Gaga havde været præsident (hvor var jeg?) Jeg troede Carter var..' skriver Grata Van Susteren blandt andet på Twitter.

'Det her er måske et af de mest surrealistiske fotos, der nogensinde er taget: alle de fem nulevende amerikanske præsidenter og Lady Gaga,' skriver Palmer Report.

Historien bag billedet er dog meget lige til.

De fem tidligere præsidenter og Lady Gaga deltog nemlig alle i velgørenhedskoncerten 'One America Appeal' lørdag til fordel for ofre for den seneste tids mange orkaner, der har ramt USA.

Lady Gaga optrådte under koncerten med sangen 'Million Reasons', og efterfølgende blev hun fotograferet med de fem præsidenter til stor glæde for mange. For mens flere på sociale medier undrede sig over sammensætningen på fotoet, var andre ikke i tvivl om, at den Grammy-vindende sangerinde passede godt ind i det fornemme selskab.

'De 6 nulevende præsidenter', kalder brugeren NathandersonCooper billedet, og flere andre brugere er enige i præmissen om, at Lady Gaga kunne være en af præsidenterne.

'Intet andet end respekt for mine præsidenter,' skriver Jarett Wieselman.

Pengene indsamlet via 'One American Appeal' skal gå til at hjælpe ofrene for orkanerne Harvey, Irma og Maria, der den seneste tid har ramt USA og Puerto Rico.