En af de store fisk i den israelske underverden slap tilsyneladende med livet i behold, da en bilbombe sårede syv andre i Tel Aviv.

ISRAEL: Mindst syv personer er ifølge israelske redningsarbejdere såret, efter at en bilbombe eksploderede i storbyen Tel Aviv torsdag.

I november blev ansvaret for en bombe på en bus i Tel Aviv, der sårede 20 personer, tilskrevet militante palæstinensere, men denne gang er der ikke noget, der tyder på, at det var et terrorangreb.

- Der er tale om et tilfælde af kriminalitet, siger polititalsmand Micky Rosenfeld og udelukker dermed teorien om, at militante palæstinensere står bag.

Det sandsynlige mål for bilbomben var ifølge israelsk radio gangsteren Nissim Alperon, der imidlertid slap med livet i behold. Øjenvidner siger til en TV-station, at de så Alperon flygte fra ulykkesstedet med kun få skrammer.

Politiets talsmand vil dog ikke bekræfte, at bilbomben var et mordforsøg på gangsteren.

I juni blev Nissim Alperon dog udsat for et andet drabsforsøg, da hans jeep i en lignende episode eksploderede få øjeblikke, efter at han var steget ud af jeepen foran sit hjem i Tel Aviv.

Siden 2000 er Alperon ifølge israelsk radio blevet udsat for mordforsøg hele syv gange, og i 2008 lykkedes det rivaler at få ram på hans bror, Ya’akov Alperon, som blev anset for at være en af de største gangsterbosser i Israels underverden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.