Silvio Berlusconi sammen med sin nu snart eks-kone Veronica Lario inden det gik helt galt i deres forhold.
Silvio Berlusconi sammen med sin nu snart eks-kone Veronica Lario inden det gik helt galt i deres forhold. Foto: VINCENZO PINTO

Den kontroversielle rigmand og tidligere premierminister Silvio Berlusconi har aftalt at betale sin ekskone mere end 22 millioner kroner i månedligt hustrubidrag.

Italiens tidligere premierminister Silvio Berlusconi har indvilget i at betale sin ekskone, Veronica Lario, 100.000 euro, 745.000 kroner i hustrubidrag - om dagen. Det skriver avisen Corriere della Sera ifølge Reuters, og det bliver til intet mindre end 268 millioner kroner om året.

Det har taget Berlusconi tre år at nå frem til forliget med ekskonen, som blev endeligt indgået i Milano i juledagene.

Veronica Lario, som er tidligere skuespiller, søgte allerede i 2009 om skilsmisse og beskyldte i samme ombæring sin mand for at have været utro med en kun 17-årig natklubdanserinde.

ITALY BERLUSCONI

Aftalen kommer få uger efter, at den kontroversielle milliardær har annonceret, at han i en alder af 76 år stiller op til valget i februar. Så sent som i sidste uge proklamerede Berlusconi desuden sin forlovelse med en ny kvinde, den 27-årige Francesca Pascale fra centrumhøjrepartiet PDL, »Frihedspartiet«, som han også selv repræsenterer.

Veronica Lario, som han har været gift med siden 1990, havde oprindeligt krævet at få 26 millioner kroner i månedligt hustrubidrag, mens Berlusconis udgangspunkt var højst 2,3 millioner kroner om måneden. Bidraget endte på 22 millioner kroner om måneden.

Ifølge Corriere della Sera fik Veronica Lario imidlertid ikke fingrene i parrets villa nær Brianza i det nordlige Italien - som har en anslået værdi af mere end 500 millioner kroner - hvor deres tre børn er vokset op.

BNB/Reuters

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.