Cassidy Trevan blev kun 15 år gammel
Cassidy Trevan blev kun 15 år gammel Foto: Jeppe Carlsen

En mor har delt sin datters selvmordsbrev i håb om at andre ikke kommer til at lide samme skæbne.

»Jeg er elev på skolen, og jeg er blevet voldtaget af nogle af de andre elever«

Sådan startede den australske pige Cassidy sit brev, som hun skrev til hele sin skole, før hun på tragisk vis valgte at begå selvmord. Den unge pige, der blot blev 15 år gammel begik selvmord, fordi hun i næsten hele sin skoletid, var blevet mobbet, skriver engelske Mirror.

'Jeg får ofte beskeder på Facebook fra elever, jeg aldrig har mødt, men som kalder mig billig tøs. Jeg har flyttet skole, jeg har flyttet bopæl, og alligevel bliver jeg fundet, opsøgt og mobbet endnu mere,' skrev Cassidy i sit brev.

Op til sit selvmord var Cassidy ikke i skole et helt år, fordi mobningen af hende var for hård. Hun fik tæsk både psykisk og fysisk. Hun kunne ikke holde til det og hendes mor, Linda Trevan, var rædselslagen. Linda havde længe forsøgt at rapportere problemerne til skolen, men hver gang uden held. Skolens ledelse sagde blot, at det var en sag for politiet.

»Jeg måtte se min lille pige lide i næsten to år på grund af disse dæmoner. Jeg håber, at den viden I har om, at I har dræbt min datter, følger jer resten af livet,« skrev Cassidys mor i en status på Facebook.

I året hvor Cassidy ikke var i skole, gik hun igennem et genopretningsprogram for mobbeofre. Da et nyt skoleår startede, følte hun selv, at hun var klar til at komme i skole to gange om ugen. Ved opstart troede hun, at alt var godt. Hendes plageånder og mobbere undskyldte til hende og foregav sig for at være hendes ven.

Men det var de ikke. Og deres undskyldninger var blot tomme ord.

Et par dage efter var Cassidy nemlig inviteret med til fest. Men da hun ankom til huset, hvor festen skulle holdes, viste det hele sig at været et planlagt plot mod hende. Blot for at lokke hende i baghold.

I huset stod nemlig hendes tidligere plageånder sammen med to ældre fyre. Fyre som Cassidy ikke kendte, men som kun var der for at voldtage hende. Og det var netop, hvad der skete.

Efterfølgende talte Cassidy med politiet. Men det endte ikke ud i en sigtelse, hun turde ikke. Hun var bange for de konsekvenser det ville få, når mobberne ville tage hævn. Sagen blev droppet.

Cassidys mor, Linda, mener selv, at hun gjorde, hvad hun kunne for at redde sin teenager. Hun siger, at hun flyttede Cassidy til forskellige skoler. Men her blev den unge pige ramt af panikanfald, flashbacks og PTSD. Mobningen havde krammet på pigen.

Cassidys brev var ment som en advarsel til resten af skolens elever. De skulle være klar over, at hvis mobberne kunne gøre Cassidy ondt, så kunne de også gøre det på alle andre.

»Mit navn er Cassidy Trevan, og jeg blev voldtaget. Hvis nogen nogensinde gør det mod dig, så kæmp! Kæmp! Det vil være det hele værd, og du vil fortryde det, hvis du ikke gjorde. Du kan!,« afsluttede Cassidy sit brev.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.