Australske Sudesh Kolonne mistede søndag sin kone og datter under terrorangrebene i Sri Lanka og åbner op om sekunderne før og efter, han fandt sin familie døde.

Afdøde Manik Suriaaratchi og hendes 10-årige datter Alexendria er australske Sudesh Kolonnes familie.

De mistede livet i Skt. Sebastians Kirke i Sri Lanka, da en selvmordsbomber trådte ind og detonerede en bombe.

Selv var Sudesh gået ud af kirken få minutter inden, da gudstjenesten påskedag var ved at være slut. Det fortæller han til ABC News.

»Efter fem minutter var der en eksplosion. Jeg hørte et kæmpe brag og sprang ind i kirken, hvor jeg så min datter,« fortæller Sudesh Kolonne, som er tydeligt påvirket af situationen.

»… og min kone på gulvet,« fortsætter han.

»Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg så bare min datter på gulvet… og jeg prøvede at løfte hende op, men hun var allerede død. Det var det samme med min kone.«

Tirsdag oplyser de lokale srilanske myndigheder, at mindst 321 mennesker har mistet livet under terrorangrebet i Sri Lanka.

Mindst seks kraftige bomber eksploderede søndag i tre kirker og i tre luksushoteller i Sri Lanka. Det blev fulgt op af yderligere to eksplosioner.

Blandt de døde er der flere udlændinge, blandt andet tre danske børn, hvis far er Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen.

Børnene døde på hotellet Shangri-La, da en selvmordsbomber detonerede sin eksplosion ved en morgenmadsbuffet.

Der er senere kommet en video frem, der viser selvmordsbomberen gå målrettet mod kirken med en stor rygsæk.

Kort efter han træder ind i kirken, stopper videoen.