Lyt til artiklen

En 10-årig dreng er blevet voldtaget i en offentlig svømmehal i Østrig af en 20-årig irakisk asylansøger. Overgrebet var så voldsomt, at drengen måtte indlægges på hospitalet.

Voldtægten fandt sted i en aflukket del af bassinet i den østrigske svømmehal i Wien. Efter overgrebet gik drengen grædende hen og fortalte en livredder, hvad der var sket. Livredderen ringede omgående efter en ambulance til drengen. Imens morede irakeren sig med at springe ud fra tre-metervippen. Det fortæller Daily Mail.

Politiet anholdte manden på stedet. Hans papirer viste, at han kom til Østrig via Balkan 5. september. Han forklarede under en afhøring, at han godt vidste, at det han havde gjort var 'forbudt i alle lande', men at det var en "seksuel nødsituation", fordi han ikke havde haft sex i månedsvis. Han fortalte også, at han "ikke altid er syg" og at han har en kone og en datter i Irak.

Voldtægten fandt sted 2. december, men politiet har først offentliggjort sagens detaljer nu, skriver Kronen Zeitung

 

Sagen er den seneste - og hidtil groveste - sag i en række af sager om problemer med asylansøgere i nordeuropæiske svømmehaller.

I den tyske by Bornheim syd for Köln har byens svømmehal forment mandlige asylansøgere adgang efter flere klager fra kvinder, der følte sig seksuelt chikaneret. I januar blev en gruppe migranter bortvist fra en svømmehal i det østlige Tyskland i byen Zwickau, efter de blev fanget i at onanere i et varmtvandsbassin.

Og i Erikdalsbadet i Stockholm har politiet øget patrulujeringen efter et barn blev voldtaget i varmvandsbassinet. Gerningsmanden til det overgreb er ikke fanget, og det vides derfor ikke, om det var en migrant eller en indfødt svensker.