Mens 49-årige Demi Moore i desperation lod sig indlægge på en afvænningsklinik i Los Angeles, festede hendes unge eks-mand Ashton Kutcher ubekymret igennem med nogle unge piger i Sao Paulo, Brasilien.

Klokken 22:45 mandag aften (kvart i otte tirsdag morgen dansk tid) tiggede en stærkt påvirket Demi Moore den vagthavende på den lokale alarmcentral.

Den 49-årige skuespillerstjerne fra film som 'Ghost' og 'GI Jane' var påvirket. Og hun vidste, at en hasteindlæggelse var nødvendig.

Kort tid før jul 2011 gik Demi Moores tredie ægteskab i stykker.

Hun og den 16 år yngre ægtemand Ashton Kutcher ('Dengang i 70'erne') gik fra hinanden. Og siden har Demi, der er mor til tre voksne piger, angiveligt haft det tiltagende svært med singlelivet.

Da Demi i 2.000 blev skilt fra kollegaen Bruce Willis, hjalp de to stadig hinanden. Men sådan spiller klaveret åbenbart ikke i forholdet Ashton/Demi.

Mens Demi således blev transporteret til hospitalet, var Ashton nemlig langt-langt væk.

Sammen med nogle unge piger - halvt så gamle som Demi - blev den 33-årige Ashton fotografet på gaden i Brasiliens Sao Paulo, hvor de alle havde været til koncert med popidolet Bruno Mars.

Og som det kan ses herover, så Ashton alt andet end bekymret ud.