I en ny video lover hackergruppen Anonymous at tage deres krig mod rigmanden Donald Trump til nye højder.

Krigen mellem hacktivist-kollektivet og Donald Trump, der håber at blive den republikanske præsidentkandidat og at kunne kalde Det Hvide Hus for sit, brød ud tilbage i december. Dengang havde Donald Trump udtalt, at han ønskede at forbyde alle muslimer adgang til USA.

Nu advarer Anonymous om, at de vil lægge flere af hans valgkampagne-hjemmesider ned den 1. april i forsøget på at 'demontere hans kampagne'.

»Kære Donald Trump. Vi har fulgt dig i noget tid, og det, vi ser, er ektremt foruroligende. Din hadefulde kampagne har ikke bare chokeret USA. Du har chokeret hele verden med forfærdelige handlinger og ideer,« siger en talsmand for hackergruppen iført den karakteristiske Guy Fawkes-maske i videoen.

»Du siger, hvad dit publikum vil høre, men i virkeligheden står du ikke for noget udover din personlige grådighed og magt,« tilføjer talsmanden.

'Det er for sent at forvente os'

I videoen omtales blandt andet Donald Trumps henvisninger til mexicanske immigranter som 'narkoforbrydere og voldtægtsmænd' og hans mobning af en handicappet mand under et valgkampsmøde i Californien tilbage i november.

»Vi har brug for jeres hjælp til at lukke ned for hans websites, til at undersøge og afsløre det, han ikke vil have offentligheden til at vide. Vi har brug for at demontere hans kampagne og sabortere hans brand. Vi opfordrer alle med en computer til at deltage i denne operation,« oplyser talsmanden og fortsætter:

»Dette er ikke en advarsel, dette er en erklæring om krig. Donald Trump - det er for sent at forvente os.«

Blandt siderne, som Anonymous ønsker at lukke ned, er angiveligt Donaldjtrump.com og Trump.com. Derudover ønsker hackergruppen også at angribe hjemmesiderne for Trump Hotels og Trump Tower, skriver Dagbladet.

Håber på permanent skade

Da Anonymous erklærede krig mod Donald Trump tilbage i december, angreb hackergruppen flere af hans hjemmesider. De blev dog kun lukket ned i nogle få timer, før de blev åbnet igen.

Det kommende angreb håber gruppen derfor kan føre til mere permanent skade.

Donald Trump rejser lige nu USA tyndt, vinder primærvalg efter primærvalg i stat efter stat og nærmer sig med kæmpeskridt nomineringen som det republikanske partis præsidentkandidat til valget den 8. november.