I 15 år arbejdede han i børnehaver.

I dag sidder han fængslet, og nu kommer nye, uhyggelige oplysninger frem om anklagerne mod ham.

Anklager, som – hvis der findes beviser for dem – vil gøre 45-årige Ashley Paul Griffith til den værste pædofile i Australiens historie.

Det skriver flere internationale medier, herunder Sky News og The Guardian.

Fra 2007 til 2022 er han anklaget for at misbruge 91 piger seksuelt. Han er blandt andet anklaget for 136 voldtægter, hvoraf de 110 skulle være begået mod børn, som var under ti år gamle.

Og der er mere. Meget mere.

I alt er Ashley Paul Griffith anklaget for hele 1.623 seksuelle forbrydelser af forskellig art begået mod børn i ti forskellige daginstitutioner i Brisbane, Sydney og den italienske by Pisa, hvor han har arbejdet i løbet af den 15 år lange periode.

Ifølge anklageskriftet, som det australske medie The Australian har set, optog Ashley Paul Griffith flere af sine overgreb med sin mobiltelefon eller kameraer og gemte videoerne.

To af ofrene skulle være blevet voldtaget 24 gange.

Ashley Paul Griffith blev anholdt i 2022 efter en otte år lang efterforskning. Angiveligt skulle lagnerne, der kunne ses i videoer, som er delt online og viser overgreb begået mod børn, have været med til at fælde den 45-årige australier.

En ny lov, som blev vedtaget i Australien i september, giver medierne ret til at dele mistænkte for seksuelle overgrebs navne, før retssagerne mod dem begynder.

Derfor er Ashley Paul Griffiths navn og billede nu blevet offentliggjort.

Retssagen mod ham begynder 6. november.