Foto: Facebook

Et stort mareridt for mange mennesker er at opdage sin partner i at have en affære. Endnu mere uhyggeligt bliver det, hvis affæren er med den person, der jævnligt passer børnene.

Et par af de seneste kendte eksempler på kvinder, der har fanget deres mænd i at have en affære med barnepigen, er sangerinden Gwen Stefani og skuespillerinden Jennifer Garner.

US-MUSIC-GRAMMY AWARDS-ARRIVALS

Nu har den amerikanske skuespillerinde og forfatter Lauren Weedman udgivet bogen 'Miss Fortune'. I forbindelse med udgivelsen af bogen fortæller hun til New York Post, hvordan hun opdagede sin mand i at være utro med barnepigen.

En nøgen barnepige

Lauren Weedman blev gift med David (dæknavn, red.) i 2012 - godt halvandet år efter, at de fik deres søn Leo. Men under to år efter brylluppet besluttede de sig for at blive skilt, fordi de skændtes og ikke var glade sammen.

Selvom de ikke var sammen mere, koncentrerede de sig stadig om at være gode forældre for deres søn. Men tre måneder efter skilsmissen fandt Lauren ud af, hvad grunden til bruddet egentlig var.

Michael Dyrby fratræder sin stilling som nyhedsdirektør på TV

»Da David glemte sin computer hos mig, tænkte jeg ikke, at der var noget galt i at tænde den. Det var engang min computer, og jeg ville sikre mig, at han ikke havde slettet vigtige ting - såsom en video af Leos fødsel. Men den ældste video på computeren var ikke en af vores søn i badekarret. Det var en video af vores barnepige, Simone (dæknavn, red.) uden tøj på, og den var helt tilbage fra 2011 - et år før vi blev gift,« fortæller 47-årige Lauren Weedman.

Efter den hjerteknusende opdagelse vidste hun ikke, hvad hun skulle gøre af sig selv. Hun reagerede på en måde, som den dag i dag stadig kan overraske hende.

»Da jeg fandt videoen, kunne jeg ikke engang skrige, fordi Leo var der. Jeg havde altid forestillet mig det at fange sin mand i en affære som noget meget dramatisk med bildæk, der skulle skæres op. I stedet ringede jeg til vores barnepige og lagde en telefonsvarebesked: 'Du skal ikke komme i dag. Du skal aldrig nogensinde passe Leo igen',« siger hun.

Ville ikke virke usikker

Lauren Weedmans eksmand er tidligere skuespiller, og det var også fra den verden, at barnepigen for flere år siden kom ind i billedet.

»Da Leo var et år gammel, foreslog David, at vi hyrede 18-årige Simone som barnepige. Hun ville gerne være skuespiller, og David havde været hendes mentor. Hun var altid nedringet og gik i meget små nederdele, men jeg tænkte, at det bare var, fordi pigerne generelt ser sådan ud i det sydlige Californien...«

En af hendes veninder fortalte, at hun havde set David og barnepigen sammen på gaden, men Lauren gik bare ud fra, at han hjalp hende med skuespillerkarrieren. Hun fortryder, at hun ikke tænkte sig mere om.

»Jeg skulle have fulgt mine instinkter. Andre forældre advarede mig om Simone, men jeg ville ikke bare droppe en barnepige, fordi hun gik udfordrende klædt. Jeg troede bare, hun var et fortabt, skadet barn. Jeg tænkte, at hvis jeg ikke ansatte hende, ville det for mig til at se usikker ud. Jeg prøvede at vise David, at jeg var sej,« lyder det fra Lauren Weedman.

Taknemmelig trods alt

Det er nu to år siden, at Lauren Weedman og David gik fra hinanden, og han er stadig sammen med Simone. Selvom det stadig er hårdt, er Lauren taknemmelig for, at hun ved hjælp af affæren blev tvunget til at komme videre fra David.

Annette Heick. Til BT-blog.

New York Post har fået en kommentar fra eksmanden, der er en anelse skeptisk over for de ting, som hans tidligere kone både fortæller om og skriver i sin bog.

»Det eneste, jeg kan sige, er, at Lauren er en forfatter, som, ligesom så mange andre, blander sandhed og fiktion for at nå til en dybere sandhed. Jeg respekterer hendes arbejde, og jeg har altid støttet hende så meget, jeg har kunnet...,« siger han og fortsætter: »... Bogen handler om hendes version af sandheden, og det er ikke en dokumentar...«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.