Foto: LUCY NICHOLSON

Hvor ærlige er mine tilskuere? Det spørgsmål havde den populære, amerikanske talkshow-vært Ellen DeGeneres sat sig for at få svar på.

Det skriver msn.com.

For at teste sine tilskueres ærlighed, havde hun inden premieren på 14. sæson af sit talkshow, ’The Ellen DeGeneres Show’, opstillet et gavebord uden opsyn, hvorfra samtlige af hendes tilskuere måtte vælge én, og kun én gave.

Hvad tilskuerne ikke vidste, var, at gavebordet, mens det havde stået fremme, var blevet overvåget af et skjult kamera. Optagelserne blev efterfølgende vist midt under showet, og her viste det sig, at alle på tilskuerrækkerne, på nær én, havde rent mel i posen.

17BWEMikkel-Boe-F-1-103047.jpg

En enkelt kvindelig tilskuer, havde nemlig ikke kunnet dy sig og blev efterfølgende udstillet for øjnene af både tilskuere og TV-seere.

»Jeg er glad for, at du kunne lide gaverne så meget, at du ønskede at bringe en med hjem til din søster,« sagde Ellen DeGeneres til kvinden, som oppe på tilskuerrækkerne sad med hænderne op til hovedet, mens klippet med 'gerningsøjeblikket' blev afspillet. I videoen kan man se hende tage både et krus og et andet lille stykke merchandise.

Kvinden blev efterfølgende hevet op på scenen og placeret i en stol henne i hjørnet – med andre ord, hun blev sendt i skammekrogen.

SPO-GLF-MAJ-USG-U.S.-OPEN- - -FINAL-ROUND

»Lad det her være en lektie. Du tror ikke, at nogen holder øje med dig, men derfor skal du stadig være en god person,« sagde Ellen DeGeneres.

Se klippet, hvor kvinden bliver afsløret:

'The Ellen DeGeneres Show' har kørt siden september 2003. I skrivende stund er talkshowet oppe på 2.234 afsnit. I løbet af de næsten 15 år, showet har eksisteret, har Ellen DeGeneres blandt andet haft besøg af Hillary Clinton og den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama.

Derudover har showet vundet 56 Daytime Emmy Awards. 

til urban

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.