Et canadisk ægtepar fik langt fra den bryllupsnat, som de havde håbet på, da de nytårsaften havde udlejet to værelser i deres lejlighed gennem onlinetjenesten Airbnb.

Det skriver engelske The Independent.

Det bliver uden tvivl en bryllupsnat, som de aldrig vil glemme. Og selvom det umiddelbart kan lyde romantisk, så forløb natten langt fra som planlagt for Francisco Peres og Justine Smith, der blev gift nytårsaften.

Gennem udlejningstjenesten Airbnb har parret regelmæssigt udlejet to væresler i deres lejlighed i den candiske storby Montreal. Ved en fejl havde de glemt at afmelde værelserne den 31. december, hvor parret havde besluttet at fejre årets sidste dag på romantisk maner ved at blive gift.

Selvom de i første omgang ønskede at være alene på bryllupsnatten, besluttede de alligevel at lade to gæser overnatte, primært af økonomiske årsager. De to gæster lovede også, at de var 'super afslappede'.

Det viste sig dog, langt fra at være tilfældet.

Læs også: Her er den dyreste danske bolig på airbnb: Så meget koster det at leje en nat

For da Francisco Peres og Justine Smith - efter en intim bryllypsceremoni - vendte tilbage til deres lejlighed nytårsnat, var det til synet af en hærget stue. Gæsterne var imidlertidig forduftet.

De vendte dog tilbage igen, inden det nygifte par nåede at falde i søvn og de blev efterfølgende holdt vågne, da de kunne høre deres gæster tage kokain i stuen. Hverken Francisco Peres eller Justine Smith valgte at konfrontere deres gæster, heller ikke da de kunne høres dyrke højlydt sex på ægteparrets sofa.

Bægeret flød dog over morgenen efter, da de nygifte blev mødt af to fremmede mennesker, der nøgne spankulerede rundt i deres lejlighed, mens gæsterne, som havde lejet værelserne, lå sammen i gæstesoveværelset med endnu en fremmed person.

Efter at de blev konfronteret med nattens udskejelser, var de fem gæster angiveligt forfærdede og kede af deres opførsel. Oven i købet i en sådan grad, at de straks gik i gang med at rydde op.

»Det gjorde et ret godt stykke arbejde. Det var ikke det mest grundige, men de smed alt deres affald ud og flyttede møblerne tilbage på plads. Jeg var ret imponeret over det,« fortæller Justine Smith til Buzzfeed, ifølge The Independent.

De fem samvittighedsfulde gæster efterlod oven i købet en seddel i lejligheden, med en undskyldning til ægteparret, hvor de både undskyldte for deres opførsel, samt ønskede parret tillykke med deres bryllup.

Justine Smith lagde efterfølgende et billede af undskyldningen på sin Twitter-profil, som du kan se herunder.

Justine Smith har siden fortalt, at Airbnb har tilbudt at betale parret en kompensation oven på den uheldige oplevelse.