Et amerikansk ægtepar fik sig en noget ubehagelig oplevelse, da de lejede en lejlighed i Longboat Key i delstaten Florida. De blev nemlig filmet fra et skjult kamera under deres ophold i lejligheden, de havde lejet via Airbnb. Politiet mener, at ulovlighederne kan have stået på i op mod 10 år.

Det skriver abcactionnews.com.

Derek Staines og hustruen, der kommer fra den amerikanske delstat Indiana, havde lejet en lejlighed i Florida via Airbnb. Under opholdet fandt de et skjult kamera i en røgalarm i lejlighedens soveværelse. Og derfor valgte de at ringe til politiet, der gennemførte en ransagning af lejligheden.

Her fandt de adskillige computere, harddiske, SD-kort og transportable harddiske, som blev beslaglagt. Og nu frygter politiet, at der kan være adskillige personer, som uden deres viden og samtykke er blevet filmet i lejligheden, der er ejet af den 56-årige Wayne Natt.

»Vi ved ikke, om der er lokale ofre. Der kan være nogen, der har datet ham, eller der kan være partnere, der ikke ved, at de er blevet filmet. Og så er der dem, som han lejede lejligheden til gennem Airbnb,« fortæller Bob Borque fra Longboat Key Politi.

Politiet besluttede efterfølgende at anholde og sigte Wayne Natt for at videoovervåge folk.

Den forurettede Derek Staines fortæller til mediet, at han desværre mistænker, at Waynes Natt skjulte kamera har filmet ham, mens han var nøgen i lejligheden.

»Min kone og jeg er meget oprørte over situationen. Vi håber, der er andre ofre, som står frem,« forklarer han.

Wayne Natt har i en forklaring til politiet i Longboat Key fortalt, at alle, han har filmet med det skjulte kamera, har givet ham tilladelse.

»Han siger, at alle, der blev filmet, var klar over, at han filmede dem. Vores svar til det var, at hvis folk havde givet tilladelse til, at han optog seksuel aktivitet, hvorfor var kameraet så skjult i en røgalarm?« siger Bob Borque, der uddyber, at Wayne Natts respons var, at 'det gav ham en bedre vinkel'.

Ud fra de fundne optagelser på forskellige harddisk mistænker politiet, at Wayne Natt kan have optaget folk i lejligheden siden 2008.

Wayne Natt er siden blevet løsladt mod kaution, men han kan muligvis se frem til yderligere sigtelser i sagen. Politiet efterlyser i hvert fald andre, der er blevet filmet uden deres samtykke i sagen.

Wayne Natt. Vis mere