En 30-årig russisk advokat, der menes at være gået amok på grund af kærestesorger, skød og dræbte onsdag fem kolleger på sin arbejdsplads – en apotekerkæde i Moskva. Det skriver Reuters.

Advokaten var ifølge lokale medier blevet svigtet af sin kæreste, en farmaceut i virksomheden, og gik efter fem fordrukne dage ind på arbejdspladsen klædt i camouflage, bevæbnet med halvautomatiske rifler. Her skød og dræbte han tre mænd og to kvinder, der sad ved deres skriveborde, hvorefter han overgav sig til sikkerhedsvagterne i virksomheden, oplyser den russiske efterforskningskomite.

Manden affyrede adskillige skud på kontoret, og yderligere en mand og en ung kvinde blev ramt. Det står ikke klart, om kvinden, der angiveligt havde svigtet ham, var blandt de personer, der blev ramt.

I en opdatering på sin profil på det sociale medie VKontakte, der er en russisk pendant til Facebook, har den 30-årige mand ifølge Reuters skrevet en grusom besked om sit had til menneskeheden, og om, hvordan han vil gøre op med den ved at dræbe.

Den 30-årige er ifølge BBC News i politiets varetægt, hvor han bliver afhørt og forventes at blive mentalundersøgt.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.