Hvad der skulle have været en stille og rolig indkøbstur i et Walmart-center i Cleveland, Texas, endte med at blive en skræmmende oplevelse for Erika Burch og hendes mand. Her var de vidne til en mand, der opførte sig yderst voldsomt overfor en lille pige.

Det skriver Erika Burch på sin Facebook.

Hun fortæller i opslaget, at det var hendes mand, der i første omgang opdagede, at den lille pige blev trukket i håret. Manden, som man formoder er pigens far, havde taget en stor tot af hendes hår, som han havde snoet halvt om indkøbsvognens håndtag.

På den måde trak han hende af sted gennem centeret.

'Hun sagde: 'Vær sød at stop, jeg lover, jeg ikke gør det igen',' skriver Erika Burch i opslaget.

Hun skyndte sig herefter at tage et billede af situationen, og derefter konfronterede hun manden, som hun bad om at stoppe med det samme:

'Han bad mig om at passe mig selv. Jeg svarede, at det ville jeg ikke - lige nu skal jeg tage mig af den lille pige, og du skal slippe hendes hår nu,' skriver Erika Burch.

Da manden stadig nægtede, valgte hun at ringe til politiet.

Her ses det tydeligere, hvordan manden holder fast i den lille piges hår.
Her ses det tydeligere, hvordan manden holder fast i den lille piges hår. Foto: Erika Burch/Facebook
Vis mere

'Ved et tilfælde var der en betjent i centeret. Han kom løbende, mens vi udvekslede skældsord med skiderikken. For at gøre en lang historie kort, sagde betjenten, at hvis det stod til ham, skulle manden i fængsel.'

Dog fortæller Erika Burke, at betjenten var nødt til at vente på sin overordnede. Og selvom Erika Burch viste ham, de billeder hun havde taget, sagde han, at de ikke kunne gøre noget, da den lille pige ikke havde synlige tegn på mishandling.

Det har nu fået hende til at råbe op på Facebook:

'Det her er, hvad der er galt med verden i dag. Ingen forsvarer hinanden, ikke engang børn bliver forsvaret. Den lille stakkel måtte tage hjem med det monster i den tro, at folk var ligeglade med hende, og at det var okay, at det møgdyr trak hende i håret,' skriver hun i sit opslag.

Erika Burch fortæller yderligere, at den overordnede fortalte hende, at manden havde ret til at opdrage på sit barn.

Erika Burch bad manden om at slippe den lille pige. Han svarede blot, at hun skulle passe sig selv.
Erika Burch bad manden om at slippe den lille pige. Han svarede blot, at hun skulle passe sig selv. Foto: Erika Burch/Facebook
Vis mere

Opslaget er indtil videre blevet delt knap 135.000 gange og har fået 6.300 likes.

Clevelands Politi har ifølge Daily Mail efterfølgende meldt ud, at flere havde anmeldt manden og hans opførsel. De har nu sat en efterforskning i gang og fortæller yderligere, at det amerikanske børneværn også er blevet sat til at kigge på sagen.