Der var intet at gøre for en kun 8-årig dreng, der måtte se sin far og filmstjernen Paul Walker brænde op i en Porsche lørdag ved et velgørenhedsarrangement i Californien, USA.

Filmstjernen Paul Walker, der kendt fra film-serien The Fast and the Furious, døde søndag i en tragisk bilulykke. Sammen med vennen og tidligere racerkører Roger Rodas forulykkede de med høj fart under et velgørenhedsarrangement i Santa Clarita, Californien.

Først person på stedet var Roger Rodas kun 8-årig søn, der forgæves forsøgte at redde sin far ud af bilen, der på kort tid var omringet af flammer.

US-ENTERTAINMENT-FILM-WALKER-ACCIDENT x

- Hans søn hoppede over et hegn og løb derhen, hvor han forsøgte at få sin far ud, siger øjenvidnet Jim Torp til Daily Mail og fortsætter:

- Men der var intet, han kunne gøre ved det.

Ifølge Radar Online skete ulykke så tæt på velgørenhedsarrangementet, at Roger Rodas kunne overvære sin far miste kontrollen over den toptunet Porsche Carrera GT, der kort efter hamrede ind i et træ og brød i brænd.

Mediet TMZ beretter, at Paul Walkers barndomsven Nute var den første til at nå frem til bilen med en brandslukker. Men der var intet at stille op.

Kendte i sorg efter filmstjernes død: Vi finder styrke i dit lys

Paul Walker efterlader sig en 15-årig datter, Meadow, som for nylig var flyttet fra Hawaii til Californien for at være tættere på sin far.

Desuden var 40-årig Paul Walker i gang med optagelserne til The Fast and the Furious 7. Om filmen kan færdiggøres uden en af hovedrollerne er endnu ikke udmeldt.