Margarita Louis-Dreyfus er 53 år og gravid med tvillinger. Her ses hun i april 2015.
Margarita Louis-Dreyfus er 53 år og gravid med tvillinger. Her ses hun i april 2015. Foto: NICOLAS TUCAT

En af verdens rigeste kvinder, den 53-årige milliardær Margarita Louis-Dreyfus, der blandt andet ejer fodboldklubben Olympique de Marseille, venter tvillinger.

De franske medier kalder hende 'Zarina'. Måske, fordi hun er fra Rusland. Måske, fordi hun giftede sig til sin vilde formue.

Uanset årsag har milliardæren Margarita Louis-Dreyfus liv nok været ligeså begivenhedsrigt som mange tidligere zarinaers. Det har i hvert fald været alt andet end almindeligt.

Den russiskfødte kvinde var forretningskvinde, da hun på et fly fra London til Zurich i 1988 mødte Robert Louis-Dreyfus. Han var arving til milliard-virksomheden Louis-Dreyfus, der siden grundlæggelsen for over 150 år siden har skabt en formue på handel med landbrugsprodukter og siden også med råstoffer.

De var begge fraskilte og uden børn, og da Robert Louis-Dreyfus kort tid senere inviterede hende ud, sagde hun ja.

Amancio ortega 34567

Margarita og Robert blev gift, og hun blev hjemmegående husmor. Og sammen fik de tre sønner, hvoraf to var tvillinger. Men lykken sluttede i 2009, da Robert Louis-Dreyfus døde af Leukæmi. Inden da nåede han dog at oprette en familiefond, hvor blandt andet hans aktier blev placeret. Desuden gjorde han Margarita Louis-Dreyfus til formand for fonden, og dermed sikrede han hende økonomisk for resten af livet, skriver bloomberg.com.

Margarita Louis-Dreyfus formue er af det amerikanske erhvervsmagasin Forbes blevet opgjort til omkring 7,1 milliarder dollars, hvilket svarer til 48, 6 milliarder kroner. Og dermed bliver hun verdens 17. rigeste kvinde ifølge Forbes.

Hallundbæk børn og far

Efter en periode som enke  har Margarita Louis-Dreyfus atter fundet lykken med den 52-årige schweiziske bankmand, Philipp Hildebrand. Og sammen venter parret tvillinger.

»Margarita Louis-Dreyfus, den ikke-udøvende formand for Louis Dreyfus Commodities Group bestyrelse, er gravid med tvillingepiger, som forventes født i begyndelsen af april,« har virksomheden oplyst i en pressemeddelse ifølge The Guardian.

I pressemeddelelsen fremgår det også, at Margarita Louis-Dreyfus forventer at kunne passe sin formandsstilling frem til fødslen, og at hun kun forventer at være på barsel i en måned.

dfasdfsdaf

Margarita Louis-Dreyfus ejer 81 procent af aktierne i virksomheden Louis-Dreyfus. Og hun har tilsyneladende tænkt sig at beholde aktierne.
I et større interview i Bloomberg i 2012 fortalte hun, at hendes mål er at føre Louis Dreyfus videre til Robers arvinger, hvilket var hans ønske.

»Det handler om at beskytte hans børn, hans børnebøn, og hans oldebørn,« fortalte hun og tilføjede:

»Og det handler også om at beskytte virksomheden. Det var hans drøm, og det fortalte han mig hver dag.«

splitgods 3345

Blandt andet derfor har Margarita også forsøgt at forberede sønnerne på, at de en dag skal overtage familievirksomheden.

Blandt andet sendte hun for fire år siden sine nu 18-årige tvillinger, Kyril og Maurice i skole i Singapore for, at de kunne lære at begå sig i nye kulturer. Tvillingernes storebror,  den nu 23-årige Eric, er også begyndt at arbejde i det internationale handelslselskab,  Glencore, .

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.