De var for unge til at være hans kone og for gamle til at holde ham i hånden. Sådan fortæller naboen til en 51-årige sexanklaget mand om de 12 piger, som politiet i Pennsylvania fandt hjemme hos manden i Bucks County torsdag.

Pigerne var mellem seks måneder og 18 år, og en af de ældste piger fortalte politiet, at hun er mor til to af de andre piger i huset, og den 51-årige mand er far til de to børn. Det skriver nyhedsstationen NBC.

»Pigen fik de to børn gennem et upassende forhold til manden,« siger John Krimmel fra politiet i Lower Southampton ifølge NBC.

Den 51-årige stod allerede inden torsdagens fund anklaget for i perioden fra 2012 til 2015 at have misbrugt en af pigerne seksuelt. Men fundet af pigerne skete først efter, at naboen, som flere gange har set manden holde i hånd med pigerne på gaden, gik til politiet med sin mistanke.

Den 51-årige, sexanklagede mand.
Den 51-årige, sexanklagede mand.
Vis mere

»Det tog for lang tid,« fortæller naboen til NBC og fortsætter: »Jeg ønskede bare, at de skulle få hjælp, så de kunne komme tilbage og være glade. De var så triste og skræmte, hver gang jeg så dem. Og det var det, der fik mig til at ringe.«

Også en anden nabo har undret sig, når hun har kørt forbi huset:

»Jeg har set de unge piger i forskellige aldre - ofte klædt i Amish-tøj. De var ofte bange, og når han kom ud af huset, løb de hurtigt ind igen,« fortæller naboen til NBC.

Poltiet fandt ingen papirer i huset, som kunne afslører identiteten på pigerne. Og John Krimmel fra politiet siger, at de nok ikke kan fortælle præcis, hvad der er foregået før engang i næste uge.

Politiet er blandt andet ved at undersøge rygter om, at forældrene til den 18-årige pige, mor til de to børn, selv har solgt hende til manden. Angiveligt skulle hun være blevet solgt til manden som 14-årig, fordi forældrene var tæt på økonomisk ruin. Derfor er forældrene til pigen ligenu også i politet varetægt. Forældrene er angiveligt medlem af det lokale Amish-samfund. Det skriver Daily News.

En nabo udtaler sig i dette klip om manden, der er anholdt