Forleden fandt nogle forbavsede reddere en seddel i forruden på deres ambulance, efter at de var rykket ud til en kritisk syg person. Nu står personen, der efterlod den harmdirrende besked, frem.

Fredag begyndte en borger at kaste blod op, og derfor måtte engelske West Midland Ambulance Service haste ud til livreddende arbejde. Mens behandlingen på stedet foregik, var en bilist blevet så vred over ambulancens parkering, der forhindrede ham i at køre, at han efterlod en seddel i forruden med besked til redderne.

‘Det kan godt være, at I redder liv, men lad være med at parkere jeres bil et dumt sted og blokere min indkørsel,’ stod der.

Sedlen afstedkom, at de målløse medarbejdere i den britiske ambulanceservice senere lagde et billede af sedlen op på Twitter.

'Nogle gange ved vi bare ikke, hvad vi skal sige. Dette er sedlen, der blev efterladt på en ambulance i dag. På det tidspunkt var personalet ved at hjælpe en mand, som var alvorligt syg og kastede blod op. Han blev kørt med udrykning til hospitalet, hvor han var i kritisk tilstand,' skrev West Midland Ambulance Service på deres Twitterprofil.

Patienten, en 42-årig mand, er siden afgået ved døden, og nu står 27-årige Hassan Shabir frem og fortæller til engelske metro, hvorfor han lagde sedlen, som han inderligt fortryder.

Hassan Shabir blev angiveligt 20 minutter forsinket af ambulancen, da han mistede tålmodigheden. Han fortæller, at gentagne parkeringsproblemer på sin vej fik bægeret til at flyde over i fredags, og det er han ked af, lyder det.

»Det slog bare klik. Jeg skrev sedlen og skyndte mig ud og satte den på forruden. Der er ingen undskyldning for det, jeg gjorde. Jeg vidste, at det var forkert, før en ven fortalte mig, hvad der var sket med manden. Men parkeringsforholdene her er meget dårlige, og jeg har været blokeret inde før. Hvis jeg kunne tage det tilbage, ville jeg gøre det.«