Som så mange andre, er 20-årige Madicken fra Norge flittig bruger af det sociale medie TikTok.

TikTok er bygget op omkring små, korte klip - og det er med korte klip, at 20-årige Madicken Pettersson Zannas deler glimt fra sin hverdag.

Og særligt én af hendes videoer, som hun har lagt op fra en sommerferie, har tiltrukket sig ekstremt meget opmærksomhed - med mere end en kvart million visninger.

»Jeg ved, jeg ikke har gjort noget forkert, men jeg føler mig ækel alligevel,« siger hun efter reaktionerne på videoen og fortsætter: »Det føles som om, jeg ikke har kontrol.«

Videoen har Madicken selv filmet, og den viser et tekstskilt, hvor hun beskriver sin dag. Bag ved teksten er et kort klip, hvor hun, som så mange andre på TikTok, danser til.

»Jeg var på ferie, og synes bare, jeg vil lægge en video op - som mange andre har gjort,« siger hun til B.T. om hændelsen, som norske Dagbladet tidligere har skrevet om.

Men i videoens kommentarfelt er det dog hendes krop, som tilsyneladende tiltrækker sig opmærksomed.

I kommentarfeltet skriver en bruger 'Kalcium-kanoner', mens en anden kort skriver 'Store yvere' efterfulgt af en emoji af en ko.

»Det var helt vildt med visningerne. Jeg fik helt vildt mange kommentarer, folk skrev til mig og tilføjede mig også på Snapchat,« fortæller hun.

»Det er specielt, at alle skal kommentere på min krop og forholde sig til den,« siger hun. »De kommenterer ting om min krop, som jeg slet ikke selv har tænkt på. Og det sker også for mange andre end mig.«

Siden videoen blev lagt op, er en del af kommentarene forsvundet. Madicken selv har ikke slettet dem, men forklarer, at det er brugerne, som har skrevet, der selv har slettet dem.

»Jeg må poste det som jeg vil, og jeg synes det er vigtigt, at folk skal vide, hvor dumme de her reaktioner er,« forklarer hun og fortæller, at hun også får kommentarer og blikke, når hun går på gaden.

Derfor lagde hun en række videoer op, som går i rette med kommentarene. En af dem kan du se ovenfor.

Madickas budskab er derfor klart:

»Man skal tænke mere over, hvad man skriver. Og hvis du ikke kan lide, hvad jeg siger på TikTok, så kan du bare unfollowe mig.«