Noah Chamberlain.
Noah Chamberlain.

I Tennessee i USA leder politiet og en stor del af lokalbefolkningen i byen Pinson efter Noah Israel Chamberlain, der har været meldt savnet siden torsdag sidste uge.

Hele byen Pinson håber i disse dage på, at Noel Israel Chamberlain bliver fundet i live.

Han var ude for at gå en tur med sin bedstemor og fire-årige søster i et naturområde, men hun mistede ham af syne, lyder den officielle forklaring. Det skriver blandt andet lokalmediet The Jackson Sun.

Der har ifølge mediet været flere hundrede personer involveret i eftersøgningen, der dog endnu ikke har haft held med at finde drengen - både fra myndighederne, men også adskillige frivillige er stødt til for at lede efter drengen.

Her ses drengen, der forsvandt torsdag sidste uge.

Politichefen Tom Mapes har opfordret til, at endnu flere frivillige melder sig ind i eftersøgningen af den lille dreng, der nu er forsvundet på femte døgn. Foreløbigt er der intet peger på, at der skulle være sket en forbrydelse i forbindelse med Noel Chamberlains forsvinden. Det oplyser myndighederne.

En anden talsmand, der er involveret i eftersøgningen, fortæller:

»Vi lægger planer for hele mandagen, og det samme gælder for mandag aften, men jeg håber ikke, at vi får brug for dem. Jeg håber, at vi finder ham snart.«

SWEDEN-EUROPE-UNEMPLOYMENT-SOCIETY-FILES

Der er dukket frivillige op fra hele regionen - Tennesse, Alabama, Arkansas, Mississippi og Florida. Blandt andet David Niven.

»Hvis det var mit barn, så ville jeg håbe, at folk ville komme og gøre alt i deres magt for at hjælpe,« siger han til mediet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.