Verdens måske mest sympatiske buschauffør bor i Gøteborg i Sverige. Det er i hvert fald 19-årige Tina Shna Kamals påstand, da hun sent lørdag aften blev sat af bussen lige uden for sit hjem i forstaden Mölndal.

Det skriver Göteborgs-Posten.

Buschaufførens venlige gestus mod den 19-årige svenske pige var ikke det eneste, som gjorde stort indtryk på hende lørdag aften. Ved det næstsidste stoppested holdt chaufføren nemlig stille i flere minutter, da en lille pige og en drengegruppe steg af bussen.

Buschaufføren spejdede så meget efter passagererne, der stod af, at det gjorde Tina Shna Kamal mistænksom. Hun gik derfor op til chaufføren og spurgte, hvorfor bussen ikke kørte videre.

»Jeg ville bare sikre mig, at pigen kom ordentligt hjem,« lød forklaringen fra chaufføren, der var urolig for den lille pige, der stod af bussen sammen med drengegruppen.

Teacher

Da Tina Shna Kamal senere selv blev sat af ved hjemmets fordør, blev hun overlykkelig for det overskud, chaufføren havde.

»Jeg er meget berørt af det, han gjorde. Det er sådan noget ens far kunne finde på at gøre. Jeg var ikke utryg ved at stå af bussen, men det føles rigtig godt, at nogen viser så meget omtanke for en,« forklarer Tina Shna Kamal.

13MAGOlivia-hjertestop3-140.jpg

Da hun kom hjem, gik hun straks ind på Facebook-siden 'Hvad sker der i Gøteborg?' og fortalte om sin fantastiske busoplevelse.

»Jeg villle takke ham (chaufføren, red.) og fortælle, at det ikke er så utrygt i vores by, som mange hævder. Der er mange søde mennesker, som er opmærksomme på hinanden her i byen,« siger hun.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.