'Hej!
Den ottende november 2015 fødte jeg hjemme på badeværelset. Da jeg skulle på toilet, kom der en lille dreng!'
Overraskelsen er til at føle på i det allerførste blok-indlæg, som den kun 16-årige svensker Linnea Fritz har skrevet på sin blog: 'Ungmamma16'.

Den 23. december satte hun sig til computeren og begyndte under overskriften ’Vidste ikke at jeg var gravid’ at skrive om den hidtil største overraskelse i hendes liv.

Den syvende november sidste år gik hun i seng som en helt almindelig, gennemsnitlig, svensk gymnasiepige, men om morgenen den ottende november blev hun mor:

dsfasdfs

Uventet fødsel
Den morgen vågnede hun, med det, hun troede, var maveproblemer. Hun stod op og gik på toilettet. Men kort efter hørte hendes forældre skrig derudefra, skriver expressen.se.

Forældrene fandt datteren siddende på toilettet, i kummen under hende lå et spædbarn.

»Vi hørte noget som peb og så, at han lå dér. Jeg trak ham direkte op,« forklarede Annelie Fritz efterfølgende til nyhedssitet Nyheter24, der som de første skrev historien.

Hurtigt fik familien ringet efter en ambulance, og mor, barn og bedsteforældre hastede til sygehuset, hvor lægerne kunne konstatere, at Linnea Fritz havde født en velskabt dreng på 2.935 g og 47 cm. Drengen kalder hun Karl.

Den 16 årige pige var naturligvis chokeret og fastholder, at hun ikke havde nogen anelse om, at hun var gravid.

Se også: Se videoen, der overrasker: Mand opdager konen er gravid, før hun gør

»Jeg spiser p-piller. Men har altid været lidt buttet, så jeg så ingen ændring på maven. Og jeg har heller ikke haft det dårligt,« siger hun til Nyheter24.

Også faderen til Karl blev noget overrasket over sin nye titel. De unge er ikke længere et par, og ifølge Linnea Fritz ’tog det lidt tid, før han fattede, hvad der var sket’. Men nu ser han sønnen.

Den 16-årige mor har nu barselsorlov fra sit gymnasium, men regner med at begynde igen efter sommerferien, hvor Karl skal i vuggestue. Selv siger Linnea Fritz, at hun er blevet lykkeligere, siden hun blev mor. Fredag skrev hun f.eks. følgende hilsen på sin blog:

'Mit hjerte slår for min søn. Min elskede søn, som gjorde mit hjerte helt igen. Elsker dig.'

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.