En ung hjælpe-lærer fra en skole i Manchester, England, er kommet i problemer, efter det er kommet frem, at hun har misbrugt en elev seksuelt over længere tid.

Caroline Berriman, som du kan se på billederne i toppen af artiklen, slap med nød og næppe fra fængsel, fordi hun selv indrømmede over for myndighederne, at hun havde dyrket sex med en 15-årig dreng på Abraham Moss Community School i det nordlige Manchester sidste år.

Den 30-årige hjælpe-lærer arbejder ikke længere på skolen, og hun blev idømt to års betinget fængsel ved den lokale byret for blandt andet seksuelt misbrug. Derudover har hun fået 250 timers samfundstjeneste, og hun skal betale 100 pund (lidt over 1000 danske kroner i erstatning til en offerfond)

Britiske the Sun har talt med den grådkvalte dreng omkring sine oplevelser med den 30-årige lærer.

Hun blev rasende, da hun fandt ud af, at drengen havde 'sladret' til sin familie om deres forhold.
Hun blev rasende, da hun fandt ud af, at drengen havde 'sladret' til sin familie om deres forhold.
Vis mere

Drengen, som mediet har valgt at anonymisere, fortæller, at han er blevet dybt traumatiseret over 'forholdet'. Der gik fem måneder, før de dyrkede sex for første gang, fortæller han. Derefter gjorde de det ofte, og det var altid ubeskyttet samleje, de dyrkede. Der var både tale om oralsex, men også fuldbyrdet samleje, som de dyrkede de efterfølgende to måneder, inden 'forholdet' stoppede.

»Første gang det skete, sad jeg på sofaen, og hun tog armen om mig og begyndte at kysse mig. Jeg kyssede hende tilbage, og så skete det bare. Det (samlejet, red.) må være sket over 50 gange i løbet af de få måneder,« siger han.

Caroline Berriman, som drengen i første omgang troede, at han var forelsket i, fortalte ham på et tidspunkt, at han havde gjort hende gravid. Det gjorde ham bange, og han fortalte om forholde til sin storebror, der efterfølgende fortalte deres mor om forholdet. Det vides dog ikke, om graviditeten var sand eller falsk. Og det satte gang i flere begivenheder, der gjorde, at Caroline Berriman måtte sige sit job op, samt at hun endte i retten.

Offeret er langt fra tilfreds med dommen.

»Dommen var latterlig. Hvis det var en mand og en 15-år gammel pige, så er jeg sikker på, at anklagemyndigheden ville have været hårdere,« siger drengen, mens han forsøgte at holde sine tårer tilbage.