Den mordsigtede David Eisenhauer og Natalie Keepers, som er sigtet som medsammensvoren i drabet på Nicole Lovell. (Foto: Blacksburg Police Department)
Den mordsigtede David Eisenhauer og Natalie Keepers, som er sigtet som medsammensvoren i drabet på Nicole Lovell. (Foto: Blacksburg Police Department)

13-årige Nicole Lovell var lidt af en outsider i skolen og blev mobbet på grund af et ar, som hun fik efter at have fået opereret et rør ind i halsen, der hjalp hende med at trække vejret under en kompliceret operation.

Hun higede efter opmærksomhed og kærlighed og fandt begge dele hos 18-årige David Eisenhauer, som hun blev kæreste med. Nicole Lovell drømte om at være sammen med ham for evigt, men den fem år ældre dreng havde helt andre – og grusomme bagtanker med at date Nicole.

Det skriver Washington Post.

27. januar forsvandt Nicole Lovell sporløst. En stor eftersøgning blev iværksat, men resultatet var lamslående. Flere dage senere blev liget af pigen fra Blacksburg i den amerikanske delstat Virginia fundet. Hun var blevet dræbt - stukket ihjel med en kniv.

Læs også: Anklager i Lisa Holm-sagen: Han kørte rundt med liget i bagagerummet - og skypede senere med mor

Læs også: Overraskende detaljer i Lisa Holm-sagen: Morder kan være blevet seksuelt tilfredsstillet af selve drabet

David Eisenhauer er blevet anholdt og mistænkes for mordet på kæresten. Og ifølge anklager Mary Pettitt  tyder alt på, at han planlagde det hele med iskoldt overlæg.

Først lokkede han ifølge anklageren sin kæreste væk fra forældrenes hjem og bortførte hende. Derefter skar han halsen over på hende og skaffede sig sammen med veninden Natalie Keepers på 19 år af med liget på et afsidesliggende sted. De havde kort forinden købt en skovl til formålet, kom det frem under en høring sidste uge.

Motivet for drabet er endnu uklart, men politiet har fortalt Washington Post, at David havde haft sex med Nicole Lovell før drabet.

Natalie Keepers er sigtet for som medsammensvoren i sagen.

Antonio 4

Bulger

Umiddelbart tydede intet ellers på, at David Eisenhauer havde en mørk side. Hans værelseskammerat på Universitetet Virginia Tech, hvor han netop var begyndt på ingeniør-studiet, beskriver ham overfor Washington Post som ganske normal, om end noget indadvendt og ensom. Han havde aldrig nævnt Nicole Lovell med et eneste ord.

Ifølge en af Nicole Lovells venner og skolekammerater chattede hun meget med ældre fyre på Facebook, herunder David Eisenhauer, som hun åbent fortalte, at hun kom sammen med.

»Hun talte altid om at stikke af sammen med ham,« siger 13-årige Natasha Bryant til Washington Post.

16årigkendtskyldig

Læs også: 14-årig gik amok: Voldtog sin matematiklærer og skar halsen over på hende

Både Bryant og Nicoles forældre havde advaret hende imod at gå efter fyre, der var så meget ældre, men end ikke i deres værste mareridt kunne de have forestillet sig, hvad det endte med at føre til.

»Jeg står her i aften, fordi min familie og jeg er fuldstændig knust. Åh Gud, jeg savner dig Coley (Nicole Lovells kælenavn, red.). Denne aften er til ære for dig,« sagde Nicole Lovells mor Tammy Weeks ved en mindehøjtidelighed for datteren ved campus på Virginia Tech.

Hun måtte grådkvalt opgive at læse resten af sin tale højt, hvorefter Anthony Wilson fra det lokale politi måtte fortsætte.

Selvom det var snestorm og bidende koldt, var mere en 100 mødt op for at mindes Nicole Lovell. Mange havde blå bånd på. Det var den 13-årige piges yndlingsfarve.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.