En 13-årig dreng tog sit eget liv, efter skolen ikke havde gjort noget for at slå ned på de bøller, der havde mobbet ham i skolen. Brevet til hans forældre er en hjerteskærende historie om magtesløshed.

Han var kun lige blevet teenager. Men resten af hans liv virkede uoverskueligt, fordi han blev mobbet i skolen, og som blot 13-årig valgte han at gøre en ende på sit eget liv. Så tragisk er historien om Daniel Fitzpatrick fra Staten Island, New York, skriver New York Daily News.

Daniel Fitzpatrick hængte sig selv i en alder af bare 13 år. I det brev, han efterlod til sine forældre, skriver han, at hans venner ikke længere kunne lide ham, og ingen ville tale med ham.

I sit brev til forældrene skriver Daniel Fitzpatrick også: »Jeg gav op. Lærerne... de gjorde ingenting«.

Den 13-åriges far, der også hedder Daniel Fitzpatrick, har lagt en video op på Facebook, hvor han fordømmer de børn, der mobbede hans søn til døde.


Faren fortæller i videoklippet, at han gerne vil sende en besked til bøllernes forældre. Han siger, at han håber, de aldrig skal gennemgå den følelse, han gennemgår nu. De kan få lov at holde deres børn hver nat og hver dag, resten af deres liv. Og det privilegium har deres børn taget fra ham og hans kone, siger han i den rørende Facebook-video.

I brevet til forældrene fortæller den 13-årige dreng, hvem der har mobbet ham på skolen, og hvordan han gang på gang forsøgte at få lærerne til at hjælpe ham. Men uden held. Du kan læse Daniel Jr.'s brev her: