12 personer er døde i to bankrøverier, hvor der ved det ene var en gidseltagning af fem personer.

Blandt de døde er seks gidsler, herunder to børn på mellem 10 og 13 år, skriver AP.

Gidseltagningen foregik i en bank i det nordøstlige Brazilien, fortæller byens borgmester, Lielson Landin, ifølge AFP.

Seks røvere angreb banken omkring klokken to om natten i den brazilianske kommune Milagres.

Dog havde politiet allerede kendskab til gruppen og var hurtigt fremme, da røveriet begyndte, og derfor lykkedes det ikke røverne at stjæle noget.

Ifølge lokale vidner skulle polititet have været i en 20 minutter lang skud-konfrontation med røverne, som endte med, at de seks gerningsmænd døde.

Ifølge formanden for Ministeriet for Offentlig Sikkerhed er to personer blevet anholdt.

»Vi ved endnu ikke helt, hvad der er sket. Der var en skududveksling. De første meldinger, vi modtog, gik på, at en af de anholdte kriminelle sagde, at han havde dræbt de personer, der var i banken og som ikke var en del af banden,« siger han til mediet Diario de Nordeste.

Tidligere meldinger lød på, at de seks røvere havde angrebet to banker, men der skulle angiveligt være tale om to forskellige bankrøverier af to forskellige bander, skriver Correio Braziliense.

Ifølge AP skulle i alt 12 personer være døde i de to bankrøverier, hvor flest altså omkom i gidseltagningen og politiets skudkonfrontation i Milagres.

»Røverne dræbte gidslerne og politiet dræbte røverne,« siger borgmester Lielson Landin ifølge Sky News.

På grund af de tragiske omstændigheder og politiets og militærets hårde arbejde med at bekæmpe bankrøverne, har myndighederne i kommunen erklæret, at alle offentligt ansatte i kommunen får fri fredag. Det skriver kommunen på Facebook.